#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazır olunca uçacak demelerden yine nereye gelinmiş.adam hazır degil denildi bas bas.hala gelip yok şöyle yok böyle diyip gak ediyosunuz.fiziksel olarak sıkıntılı şu an,oynadıkça iyi olacak ama sabır gösterilmeli.bu macta ise oyuna son dklarda girmeliydi.gidin seriye sövün,geçenlerde o da berbattı ya..

bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyo

adam geleli 2 -3 hafta oldu.fatih hoca ile 1 kez cıktı maça.neyse.ne komedi yorumlar bunlar ya
Komediyse cevap verme oku geç, bu adam yeni de diğer kiralıklar eski mi yazarken biraz düşün de yaz. Bu benim düşüncem belki yanlıştır ama komik olduğunu sanmıyorum.

Yarim devre oynayan bir orta sahanin bu kadar az pas yapmasi kabul edilemez.Bruj macinda da boyleydi.

EFF8fTrXYAEJwLM
Stoperler ve forvetler gerektiğinde fazla pas hatası yapmış. Özellikle Adem-Andone çoğu topu kötü kullandı çok top kaybımız oluyor. Marcao-Luyindama ikilisi 20 top kaybı yapmış.

bu adam gayet iyiydi , niye sallıyoruz onu çözemedim. formsuz haliyle biel girdiğinde etki ettiği yani?

Selçuk Dereli: Galatasaray'ın yediği golden önce Guilherme kambura yatarak ve dirsek müdahalesiyle Lemina'ya açık bir faul yapıyor.Hakem ters faul verdi.Zekeriya Alp'in hakemleri maç sonuçlarına etki etmeye devam ediyor ve futbolumuza yazık oluyor.

Lemina'dan beklentim çok çok fazlaydı şu ana kadar müthiş bir hayal kırıklığı benim için Lemina Belhanda iyileşene kadar kendisini buldu buldu yoksa Belhanda'nın arkasında bekler

O golü atsa maç bitecekti tam bir Tolga ciğerci kazmaligi gösterdi Fernando olsa o pozisyonda yazmıştı

Lemina'dan beklentim çok çok fazlaydı şu ana kadar müthiş bir hayal kırıklığı benim için Lemina Belhanda iyileşene kadar kendisini buldu buldu yoksa Belhanda'nın arkasında bekler
Belhanda iyileşti zaten maske ile oynayacak fener macinda bundan sonra cezalı oyuncu olmadığı sürece lemina zor forma yüzü görür

Çok yetenekli ama hazır değil ve maalesef laubali. Oynasa ortalığın anasını ağlatacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt