gördüm işte, dün gol yedirdi seri,
takım hareketli değilse herkes için hareketli değil. takım seri'nin paslarını almak için hareketlenmiyorsa belhandanın paslarını almak içinde hareketlenmiyor, marcaonun paslarını almak içinde hareketlenmiyor. zaten takımın rezil olduğunu bireysel bi sıkıntıdan daha çok takım olarak sıkıntımız olduğunu en çok söyleyen benim burada. Ama seri'nin şu rezil performansına bakıp belhanda'dan daha iyidir demek gerçekçi değil.
belhandanın üvey evlat olması ve dünkü karaktersizliği yüzünden ön yargı var. Benim için milliyeti, ismi cismi, tipi, karizması hiç önemli değil. yeşil sahaya baktığımda seri'nin belhanda'dan üstün diyebileceğim bir oyun oynadığını görmedim. ama belhandaya verilen şans seriye verilse, belhandadan daha çok verim alma şansımız var dersen onu reddedemem. ama oyuncuların mevcut formlarından bahsediyorsak eğer şu seri takımda kimseyi kesemez. Ben hala Taylan'a en azından bi maç 11 başlama şansı verirdim. Çenesi kırık ve beli sakat birini alelacele 11 başlatmaktan daha iyi seçenek olduğu açık ve net.