#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk geldiğinde de çöp demiştim sonrasında da çöp dedim seks skandalında da çöp dedim bugün de çöp diyorum yarın da çöp diyeceğim ta ki kendisini aldıran fmci taraftar arkasına teneke bağlayana kadar... 41 maçlık yenilmezliği bu yok etti... Maç ne güzel 0-0 bitecek şampiyonluk yarışında yarılayacaktık ama yok illa kazanmalıyız diye bu kendinden menkul çalımcıyı destekleyen taraftar mağlubiyetin sorumlusudur şimdi başlarlar taktik teknik fatih hoca diye... Evet evet yönetim istifa ;)

İlk geldiğinde de çöp demiştim sonrasında da çöp dedim seks skandalında da çöp dedim bugün de çöp diyorum yarın da çöp diyeceğim ta ki kendisini aldıran fmci taraftar arkasına teneke bağlayana kadar... 41 maçlık yenilmezliği bu yok etti... Maç ne güzel 0-0 bitecek şampiyonluk yarışında yarılayacaktık ama yok illa kazanmalıyız diye bu kendinden menkul çalımcıyı destekleyen taraftar mağlubiyetin sorumlusudur şimdi başlarlar taktik teknik fatih hoca diye... Evet evet yönetim istifa ;)
bunundamı seks scandalı var reis
twitterdan followmu yapmıs bi hanımefendiye yoksa

Belly dancer üçlüsündendi ya Donk-Babel-Lemina nankör...
ya üstad yapma allasen alemci de geç ne karıştırıyorsun seks sıcandalını falan :asd:
geçende emre instagramda mı ne bi hanımcağıza mesaj atmış diye bunun adı seks sıcandalıdır diyordun yapma
klasına yakısmıyor

Sahanın en iyisiymişmiş.bukadar basit hatayla golü rakibe ikram ettikten sonra sıkarlar öyle iyi oynamaya.

bak olm bu maç sana hayat dersi
arab 55 maçtır pas hatası yaptı şansa hiçbirinde gol olmadı
sen güzel oynadın hata yaptın o da gol oldu
neyse bırak bizi bokumuzda boğulak

Canı sağolsun. Hatası hariç kusursuz top oynadı, takımın en iyisiydi bugün, olacağı varmış.

Çok iyi bir mac çıkarıp bir hata yaptığından haftaya ödül olarak yedek oturacaktır

##Hemen bir portekizli hoca##

Bu kadar kısır bir takımda iyi bile oynuyor.. 5 defans çıkıyoruz orta saha lemina ve sol bekten bozma Ömer (kötü de değil çocuk hakkını yemeyelim) önlerinde bitik feghouli sağ bek mariano.. Bu takımda çift forvet mane-salah oynasa ancak pozisyona girebilir biz bu sistemde babel-ademden birşey bekliyoruz harbi acınacak durumdayız

Üçlünün ortasında oynar yakında, dansozlerle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belkide parayla alamayacağımız kalitede bir adama söylenenler çok enteresan.
Şu takımda bile ön plana çıkıyor. topla baskı altında ileri çıkışları falan şu ligde hiçbir futbolcu yapamaz.
Topu aldığında en yakın arkadaşı 100 metre iilerde..Boşa kaçan yok.Boşa kaçanı geçtim gerizekalı gibi rakibin arkasında duran adamlar var.

şu anki performansını geçtim genel olarak adam bildiğim kalite.
Hani kadro kaliteli diyoruz ya..İşte ilk 11 de böyle 5,6 tane futbolcun olur ondan sonra kaliteli kadro dersin.

sahanin yildiziydi ama o hata gercekten o dakika o durumda nasil yapilir anlam veremiyorum, profesyonellige yakismiyor, plde yapsa o hatayi eminim o formayi zor görür.

Takımın en iyilerinden .. Kaliteli.. Mevkisinde de iyi oynuyor ama zorunluluktan Mariano yerine sagda da denenebilir belki. Gecmişte sagbek de oynamış.

Gol yememizde hata bulamıyorum takım defansif anlamda büyük efor sarfetmiş yorulmuş oyuncular
lemina-babel(sakat)-adem-emre-ömer bu 5lü varken takım net %40 güç kaybetmiş durumda olduğunda şaka gibi gelecek ama diri olan tek adamı çıkartırsak olacağı oydu. Hafta içi oynamayacak olan nzonzi gibi kesici oyuncuyu oyuna soksak en kötü 1 puan garantiydi.
Sürekli yanlış değişikliklerin kurbanı oluyoruz başımızdaki adam beni 40 kere cebinden çıkarıp bu yolların tozunu yutmuş bir herif iken nasıl bu derece kritik hataların tümü bu sezona denk geliyor anlamıyorum.
Futbola kafa veremiyor büyük ihtimal altındaki tüm ekibi dağıtıp yeniden şekillendirmesi konusunda baskı yapmamız gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt