#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1574798925489.webp

Orta sahada kendisi olmasa rakibe dayak atabilecek topçumuz yok. Sarı kartı olmasa daha da erotik işler yapabilirdi. Başakşehir maçında da beğenmiştim bir hatası yazık etmişti. Böyle devam etsin bizi şampiyon yapar.

Kulübü küme düşecek gibi duruyor. Lemina'nın da kalmak isterse belki daha düşük bir satın alma opsiyonuyla 1 yıl daha kiralayabiliriz.

Melo’nun yaninda oynasa cok fena olurdu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Lemina harika oynuyor iki maçtır. Helal olsun.

Hiç bir şeye değil ama adamın bu kadar efor sarfettikten sonra son dakikalarda golü yememize üzüldüm. Galibiyeti haketmişti Lemina. Hakikaten inanılmaz mücadele etti.

muhteşem bir performanstı. bu seviyede biri bizde kalmaz diye düşünüyorum. şimdiden süper ligden kurtulma yollarını aramaya başlamıştır.

Manyak futbolcu ya:D nzonzi 6,lemina 8 oynamalı o başka.hucumda yararlanmalıyız kendisinden.

yeni pitbulumuz. satın almak zor ama bir sene daha kiralamak için şartlar zorlanmalı.

Supersin Lemina.. Bu maçın adamısın. Aba bazen abartıyorsun, olmayacak yerde cok riskli hareketler yapıyorsun. Yine de, herseye ragmen seni bu formada görmek çok guzel. Umarım kiralık degil, seni uzun yıllar bu takımda görmek nasip olur..

6 milyona bonservisini alalım. 1 milyon da kiralama verdik. totalde 7 milyon. 17 vermişler zaten o kadar zarar kabul edilebilir ingiliz kulüpleri için. ing içinden vs de kimse almaz. bence zorlarsak koparırız bonservisi

Adama tembihlesek kulübüne "Galatasaray'a satmazsanız kendimi sakatlarım" falan dedirtsek 8 Milyona falan alamaz mıyız Lemina yı acaba.

sent via GSC

Performansı artarak devam ediyor çok talibi çıkar keşke kalsa muhteşem oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt