#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden dedim gibi adam iyi oyuncu tek sikintisi hemen sakata gelmesi

Çok iyiydi, devre arasına doğru performansını yükselmesi çok iyi oldu. Arada kendini iyice güçlendirir ise sezon sonuna kadar orta sahada rahatız.

Cidden sırtlana benziyor adam :)
Kaç top çaldı sayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerli yuvası lisenin bir kısmını verelim ve mutlaka alalım leminayi bize lazım Melo ruhu leminada var

Takımda en güvendiğim oyuncu. 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynuyor. Bu maç kaç kere defansa yetişti, top kazandı sayamadım. Tek falsosu çabuk sakatlanıyor olması. Onun dışında kalite anlamında hiçbir eksikliği yok.

Devre arası iyi kamp geçirip ikinci yarı 17 maçın 16'sında oynayabilirse şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

Kiralıklar içinde en iyisi geldiğinden beri sakatlık durumu olmasa bize gelmezdi seneyede kiralanmalı

Zaten sakatlanma sorunu olmasa bu adam şuan 35 milyon euro değeri ile premier ligde oynamaya devam ederdi.Muazzam bir top çalma ve çalım atma becerisi var.Artı hızlı ve güçlü.Bu kadar sakatlanmasını yaz kampı geçirmemesinede bağlıyorum.2.yarıda güzel işler yapmaya devam eder.

1577562845948.webp

Ulan keşke sakatlık sorunu yaşamayacağından emin olduğumuz bir Lemina olsa bu lige çok fazla geliyor yetenek olarak üstelik mücadelesi gerçekten takdir edilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt