- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Onur bakire saplayabilirsin yigidim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En formda hallerine bakıyorum ben bu adamı meloyla kıyaslayamam arkadaş bambaşka birşey bu. Maşallah nazar değmesin seneye tek temennim bonservisini alınması
melo ile kolay kolay kimse kıyaslanamaz. lig tarihinde ön liberoya bu kadar damga vuran oyuncu gelmedi. hem saha içi hem saha dışı
Hızı hariç melodan üstün olduğu yönü olduğunu sanmıyorum.Saha dışı veya psikolojik etkenler farklı bir olay.. Saha içinde Leminanın fizik gücü hızı yeteneği pasları hemen her yönden melodan üstün bir oyuncu.. Tabi bunda leminanın 5-6 yaş genç gelmesi de önemli bir etken..
Melo diyince zamanındaki Melo ile Lemina ikilisi enfes olurdu.En formda hallerine bakıyorum ben bu adamı meloyla kıyaslayamam arkadaş bambaşka birşey bu. Maşallah nazar değmesin seneye tek temennim bonservisini alınması
Saha dışı veya psikolojik etkenler farklı bir olay.. Saha içinde Leminanın fizik gücü hızı yeteneği pasları hemen her yönden melodan üstün bir oyuncu.. Tabi bunda leminanın 5-6 yaş genç gelmesi de önemli bir etken..
Son yıllarda lige bu kadar fazla gelen bir oyuncu görmedim. Hani küçükler top oynar sonra oradan yaşça büyük birisi gelir at topu abine der herkesi çalım manyağı yapar ya. Aynı öyle. Rakiplerle dalga geçiyor. Lige fazla geliyor.
Bonservisi alınsın diyeceğim ama nasıl alınacak para yok![]()