#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En formda hallerine bakıyorum ben bu adamı meloyla kıyaslayamam arkadaş bambaşka birşey bu. Maşallah nazar değmesin seneye tek temennim bonservisini alınması

sakatlık olayı nüksetmezse alırız bir şekilde bu adamı

Şu manyak herifin diger bir manyak herif Melo ile beraber oynadığını bi düşünsenize. Avrupa yı feth ederdik var ya.

sent via GSC

En formda hallerine bakıyorum ben bu adamı meloyla kıyaslayamam arkadaş bambaşka birşey bu. Maşallah nazar değmesin seneye tek temennim bonservisini alınması

melo ile kolay kolay kimse kıyaslanamaz. lig tarihinde ön liberoya bu kadar damga vuran oyuncu gelmedi. hem saha içi hem saha dışı

kulübü yazın satışa çıkaracağını söylemiş. şampiyon olup CL ye kalamazsak gider kesinlikle. hele sakatlık geçirmeyip böyle formda olursa EPL den bir takım alır kendisini kesinlikle.

melo ile kolay kolay kimse kıyaslanamaz. lig tarihinde ön liberoya bu kadar damga vuran oyuncu gelmedi. hem saha içi hem saha dışı

Saha dışı veya psikolojik etkenler farklı bir olay.. Saha içinde Leminanın fizik gücü hızı yeteneği pasları hemen her yönden melodan üstün bir oyuncu.. Tabi bunda leminanın 5-6 yaş genç gelmesi de önemli bir etken..

Saha dışı veya psikolojik etkenler farklı bir olay.. Saha içinde Leminanın fizik gücü hızı yeteneği pasları hemen her yönden melodan üstün bir oyuncu.. Tabi bunda leminanın 5-6 yaş genç gelmesi de önemli bir etken..
Hızı hariç melodan üstün olduğu yönü olduğunu sanmıyorum.

Bize yedirmezler bunu. Fatih hocamız Onye-Garry'de yaptığı gibi parlattığıyla kalacak büyük ihtimal. İnşallah bir mucize olur da seneye de kiralayabiliriz.

Melo çok daha iyi bir pasördu.Hatta pasörluğu ile övulen selcuktan bile iyiydi.

Son yıllarda lige bu kadar fazla gelen bir oyuncu görmedim. Hani küçükler top oynar sonra oradan yaşça büyük birisi gelir at topu abine der herkesi çalım manyağı yapar ya. Aynı öyle. Rakiplerle dalga geçiyor. Lige fazla geliyor.

Bonservisi alınsın diyeceğim ama nasıl alınacak para yok :(

Dar alanda sıkıştığı yerden müthiş çıkıyo.Ayrıca top onun kontrolündeyken vücut çalımlarıyla rakibini yanıltarak rahatça önünü açıyo en iyi hücum oyuncularında bile olmayan meziyet bu vücut çalımı.

20 tane Nzonzi Eder kral iyi son dakikada aldik Yanina Donku koysak Fernando ve Donk ikilisinden daha cok katki veren bi ortasaha olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt