#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Southapmtonun hocası adu hutler istemiyor leminayi muhtemelen satacaklar
Yani 8milyonlara çıkabilirsek olabilir gibi
8 mi? Biz de yedek kalan ve stoper olan Denayer bile o fiyata gitti neredeyse bu adam hem yetenek hem pozisyon olarak daha iyi en az 10 milyona alıcı bulur zaten satmak isterlerse.

Bence lemina bu yönünü pek göstermiyor özellikle dar alanda kesinlikle lemina iyi çok daha rahat top çıkarıyor.. Ama diyagonal paslarda melo daha iyi olabilir o konuda iddialı değilim..

Bence aralarında çok fark yok.İkiside çok üst düzey oyuncular.
İkiside dünyanın en büyük klüplerinde çok rahat oynayacak kapasitede...

Cagne. 6 milyon
Belhanda 4 milyon
Maicon. 2 milyon
Babel. 2 milyon
Linnes. 3 milyon
Feghouli. 4 milyon
21 milyon yapar.
Lemina. 16 milyon
Mert Hakan. Free
Emre K. Free
Onyekuru. 1.5 milyon
Kiralik Forvet 2 milyon
Bir tane sag bek de lazim. Bence imkansiz degil ama satislar cok cabuk yapilmali

Çok klas ve soğukkanlı sakatlık ceza olmadan kalan maçlarda kesinlikle sahada olmalı ...

Umarım bonservis pazarlıkları yavaştan başlatılmıştır.Seneye bu adamı kadroda göremezsem çıldırırım.Yaşıda 26 gerekirse kelde satılsın alınsın. Böyle oyuncuyu günümüz şartlarında 11 12 ye bulmak mümkün değil.

Çok alışmayın arkadaşlar üzülürsünüz şu takımda yabancı olarak bağlandığım Muslera ve Melo vardı yanına Leminayı koyacak kadar sevdim adamı ama çok umutlanmıyorum ffp belasından dolayı

Kadroda tutmamız gerektiğini düşünüyorum taraftar ile de çok uyuştu bonservisini alamasak bile tekrar kiralamalıyız.

Sirf bu adam icin bu takim izlenir be klas herif Melonun hakkini yemek istemem ama hem Melodan hem Fernandodan ustun

Fegh belh diagne satip safece bunu satin alip geri kalanlari kiralasak bile fitim

melo taraftarın kalbini çalmıştı ama bu adam sadece işini yapıyor , PR yapmadan kalbimizi çaldı dersek yalan olmaz.

melo anlık patlamalarla dikine ilerliyordu.ilk müdahalesi çok iyi bir kesici ve top çalıcıydı.

lemina daha toplu bir adam.statik oyunda da topu rakibe vermiyor.2-3 kişi dalıyorlar bir bakmışsın hepsini ekarte edip oyundan düşürmüş ve bizi atağa çıkartmış.

lemina şu an defans önünde libero gibi oynuyor.

açıkçası luyindama marcao + donk yada yeni bir libero ile lemina çok çok daha iyi performans sergilerdi diye düşünüyorum.

sakatlıklardan ötürü seri bir formasyon yaratamadık.

Kiralık aşk serüvenine bir yenisi daha eklendi maalesef, Denayer ve Onyekuru'dan sonra 3. olacak bu konuda. Ama Lemina bence kaçırdığımız en büyük futbolcu olacak özellikleri çok rahat top takımlarda oynamaya yetecek düzeyde.
Değil yav.

Yetenek olarak evet ama şu anki durumuyla EPL'de oynaması zor. Onun için de en iyisi bizde kalmak olur.

Bir kez daha söylüyorum kesinlikle DMC olarak devam etmeli.

Cagne. 6 milyon
Belhanda 4 milyon
Maicon. 2 milyon
Babel. 2 milyon
Linnes. 3 milyon
Feghouli. 4 milyon
21 milyon yapar.
Lemina. 16 milyon
Mert Hakan. Free
Emre K. Free
Onyekuru. 1.5 milyon
Kiralik Forvet 2 milyon
Bir tane sag bek de lazim. Bence imkansiz degil ama satislar cok cabuk yapilmali
Bundan dolayi emre k. Ve mert hakan önemli

Bundan dolayi emre k. Ve mert hakan önemli
Aynen, FFP varken ikisini de almak zorunlu. Yukaridaki satislari yaparsak 21 milyonun 16'si ile Lemina, kalan 5 milyon ile kiralik 2 oyuncu aliriz. Hatta sag bek icin Maehle ve Oly'de oynayan Norvec'in 1. sag beki bosa cikiyordu. Onlardan birini de FFP'ye takilmadan alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt