Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.747
- 20.935
- 2.233
Zaten 8 ve 10 numara oynayacak inceliginin olmadigini 2 3 ay once yazmistim. Ha fiziki gucu olsa 8 numarada oynar da git gel yapamaz. Eger 11 olacaksa net 6 numarada oynamali. Benim karsi oldugum cop muamelesi yapilmasi. Bjk ve Sivas neredeyse pozisyon bulamadi. Muslera ile paslasiyor diyorlar ama ortaya gelip top alan Seri var, o da duz oyuncu. Asil sorun Belhanda ve Fegh'in ortaya gelip verimli ve yeterli sekilde top turmamasi. Maclari acin tekrarini izleyin, en iyi pozisyonlari, en iyi baskilari Fegh ortada topla bulustugunda ve verimli kullandiginda bulduk ve yaptik. Fegh'in hantalligi filan baska konu.Zaten herifte 10 numara inceliği yok ki, o yüzden geriden oyun kursun diyoruz. Lemina'da hiç yok, hatta bana kalsa 8'de oynatana kadar Belhanda'yı bile önünde başlatırım ama illa kullanılacaksa tek kullanılacağı yer 8 numara olmalı. 6 numara için fazla düz, 10 numara için tümden yetersiz. Ayrıca Lemina'nın eleştirildiği filan yok, 10 numara olmayan Belhanda'nın 2.5 yıldır 10 numara oynatılmaya çalışılması gibi oyun kuramayan Lemina'nın regista kullanılması da bu saatten sonra hocaya yazar.
Belhanda hakkinda konusmaya gerek yok.