#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten herifte 10 numara inceliği yok ki, o yüzden geriden oyun kursun diyoruz. Lemina'da hiç yok, hatta bana kalsa 8'de oynatana kadar Belhanda'yı bile önünde başlatırım ama illa kullanılacaksa tek kullanılacağı yer 8 numara olmalı. 6 numara için fazla düz, 10 numara için tümden yetersiz. Ayrıca Lemina'nın eleştirildiği filan yok, 10 numara olmayan Belhanda'nın 2.5 yıldır 10 numara oynatılmaya çalışılması gibi oyun kuramayan Lemina'nın regista kullanılması da bu saatten sonra hocaya yazar.
Zaten 8 ve 10 numara oynayacak inceliginin olmadigini 2 3 ay once yazmistim. Ha fiziki gucu olsa 8 numarada oynar da git gel yapamaz. Eger 11 olacaksa net 6 numarada oynamali. Benim karsi oldugum cop muamelesi yapilmasi. Bjk ve Sivas neredeyse pozisyon bulamadi. Muslera ile paslasiyor diyorlar ama ortaya gelip top alan Seri var, o da duz oyuncu. Asil sorun Belhanda ve Fegh'in ortaya gelip verimli ve yeterli sekilde top turmamasi. Maclari acin tekrarini izleyin, en iyi pozisyonlari, en iyi baskilari Fegh ortada topla bulustugunda ve verimli kullandiginda bulduk ve yaptik. Fegh'in hantalligi filan baska konu.
Belhanda hakkinda konusmaya gerek yok.

Vallah Helal olsun.

Bu Adamada cöp veya yetersiz diyenler var, yokmus, yok efendim sadece pas yapiyormus.

Adam Ön Libero.

187 Macda 8 Golü ve 2 Assist i var, bizimkiler ne hayaller icinde...

Defansif futbolcular her zaman en dikkat çekici oyuncular değildir. Aynı görevlerden birkaçı haline geldiler. Savunmanın anlamı: Oyuncular savunmaya yardım eder.
Sahada genellikle onları ortada bulacaksınız. Orada kendi yarılarında rakiplerinin önünde duruyorlar. Böylece rakibi savunma hattından önce durdurmaya ve arkasındaki meslektaşlara yardım etmeye çalışırsınız.

kesinlikle almalıyız müthiş dans ediyor

20181101_141038.webp

pozisyon geregi harcanan bir oyuncu. sampiyonlugu bile etkileyebilecek kadar ciddi bir taktiksel hata. uzun uzun tartisabilinir bu ama zamani degil su an.

ayni paraya olmaz iskonto yapacaksin S.ton efendi

Sunderlandi felan dinlemez ne yapip edip kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt