#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeyken de iyiydi seri vitaminsizi oynadı ama daha çok. Sakat olduğu için de tepki aldı. Ama koşan basan ısıran ve topu ileriye taşıyabilen özellikte birisi idi. Şimd hala aynı tempo ile devam ediyor mu bilmiyorum ama o tempo var ise gelmesini isterim ben...

Bizdeyken de iyiydi seri vitaminsizi oynadı ama daha çok. Sakat olduğu için de tepki aldı. Ama koşan basan ısıran ve topu ileriye taşıyabilen özellikte birisi idi. Şimd hala aynı tempo ile devam ediyor mu bilmiyorum ama o tempo var ise gelmesini isterim ben...
benimde icimde ukde kaldi her zaman , sakatlanmasa tam ihtiyacimiz olan adam saydigin ozeliklere de katiliyorum.

Şu an elimizde olsa cuk oturur.

Daha iyisini alabileceğimize inanmıyorum.

Tempo yapar, top çalar, pas becerisi ve tekniği de var.

Bizde oynarken çok severdim kaliteli adamdı ama sürekliliği hiç olmadı bizdeyken. Ya garip garip sakatlıklar yaşadı, karnı ağrıdığı için çıktı oyundan mesela, ya da oynadığı zaman tam bir düzen tutturamadı. Bir şeyler eksik gibiydi oynarken.

Bir de ben bu kadar mücadele içinde olması gereken bir mevkide oynayan bir oyuncu için fazla sakin görüyorum. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama top rakipteyken rakibi ısıran adam profili yok gibi bu adamda. Fazla rahat, fazla soğukkanlı bir duruşu var.

Bizim ilacımız bu adam. Mümkünse baska isimlerle hiç vakit kaybedilmesin kolundan tutup getirelim.

Bam daki ayhan ' a nasıl boş yere sövüldüyse , seri nzonzi lemina 3lüsünde de aynı şeyi lemina ya yaptık bence

değerini bilemedik .

Amrabat bu arkadaştan daha iyidir. Bu arkadaşın iki yönlü oynayabileceğini düşünen varsa yanılıyor. Ancak oyunu tek yönüyle oynar .

Dön gel desem gelir misin
Beni tekrar sever misin

Tamam severiz de 3. Torba topçusu. Lucas gibi 2. Torba veya 1. Torba orta saha lazım

Yabancı sınırlaması olmasa feci bi yedek olur

Bu kadar tesadüf olamaz.A Spor'u açtım Lemina için kulübüne 5 milyon euro vermişiz 10 milyon euro istiyolarmış..

Şu tarz box to box bir adamı elimizde tutamadık ya.

Yıllardır eksiklik var bu tarz bir adama...

Sakatlık sorunu vardi doğru ama bu profilde birini almamiz gerekiyordu yıllardır.

Maç sonu yardımcıyla falan kapışmış. Soyunma odasında baya problem çıkarmış.

İlişkiler kopmuşken devre arası çökmek lazım.

Sara - Lemina - Torreira Avrupa’nın devamı için iyi üçlü olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt