#99 Mario Lemina

Bireysel antrenman yapmak ile takimla beraber cesitli calismalara dahil olmak farkli seyler. Ayni seylermis gibi uzerinden yorum yapmaktan kacinalim.
Onların bireysel antrenmanı bile bizim takım antrenmanından iyidir muhtemelen. Bu ligin seviyesi belli bizim yaptığımız antrenmanın kalitesi belli.

Onların bireysel antrenmanı bile bizim takım antrenmanından iyidir muhtemelen. Bu ligin seviyesi belli bizim yaptığımız antrenmanın kalitesi belli.
Bizim antrenman seviyemiz zaten dusuk oldugunu yillardir dusunuyorum ama Lemina konusunda bugunku halini 2 ay onceki haliyle bir tutmak dogru degil. Ister istemez fiziken bir dusukluk yasamistir , sonucta hem maclardan uzak kaldi hemde tempolu antrenman yapmadi.

250 yaşındaki Mertıns'ı her maç ilk 11 oynatıyor ama Lemina no.

Bizim antrenman seviyemiz zaten dusuk oldugunu yillardir dusunuyorum ama Lemina konusunda bugunku halini 2 ay onceki haliyle bir tutmak dogru degil. Ister istemez fiziken bir dusukluk yasamistir , sonucta hem maclardan uzak kaldi hemde tempolu antrenman yapmadi.
Ben de şuan bizim seviyemizin altında olmasının pek mümkün olmadığını düşünüyorum şahsen. Bu adam aralık ayına kadar oynadı yaz kampı da yaptı

Umarım leminayıda küstürmez batsuayi, nelson vs gibi. Okanhoca bu konuda uzman biri.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La Lemina geldiğinden beri sadece 1 maç oynayacak imkan oldu onda da rakip sahadan çekildi. Hani henüz olmamış bir şey için hocaya sallamak ne kadar doğru?

1 aydır sakat olup iyileşir iyileşmez "takımla birlikte" antrenmana çıkartılan, ayrı çalıştırılmaya gerek duyulmayan,maç kadrosuna alınan ve az maçında ikinci yarıda sahaya sürülen kerem demirbay hazır

1.5 sene boyunca 10 kere anca idmana çıkan ama tüm maçlarda oynatılan icardi hazır

Bi lemina mı hazır değil

Sakatlık riskinden koruyoruz gibi bir bahane de olamaz çünkü hazırlayıp sahaya sürdüğü herkes patır patır zaten sakatlanıyo ha hazır olan sakatlanmış ha hazır olmayan

1 aydır sakat olup iyileşir iyileşmez "takımla birlikte" antrenmana çıkartılan, ayrı çalıştırılmaya gerek duyulmayan,maç kadrosuna alınan ve az maçında ikinci yarıda sahaya sürülen kerem demirbay hazır

1.5 sene boyunca 10 kere anca idmana çıkan ama tüm maçlarda oynatılan icardi hazır

Bi lemina mı hazır değil

Sakatlık riskinden koruyoruz gibi bir bahane de olamaz çünkü hazırlayıp sahaya sürdüğü herkes patır patır zaten sakatlanıyo ha hazır olan sakatlanmış ha hazır olmayan
Tamam oynasin yav sanki oynamasin mi dedik, hoca oynatmak isterse oynatir yoksa zaten oynatmaz. Bizim yapabilecegimiz birsey var mi? Yok.

üstat icardi konusu eskisi kadar up almıyor bu bir vazgeçiş mi?
Napcan Icardi'yi?

her attığı pastan sonra dengesi bozulup yere düşen, 2. uzun metrajlı koşusu sonrası nefes nefese kalan mertensi her maç oynatan adam, lemina hazır değil falan derse tabi ki buna ancak güleriz

Uyanıklığı çözdüm

İdmanıyla henüz tanışmamış Leminayı direkt oynatınca tozu dumana katacağını anladı,sonra da napıp edip performansını düşüreceği için aradaki fark farkedilip eleştirilecekti

Şimdi hazırlıyoruz diyo ki tozu dumana kattığında biz yaptık diyecek

buna koro halinde küfretsek yine de icim sogumaz

Kadrodışı kaldığı an 1 milyonun hesabı yapılmadan alınmalıydı

Şimdiden MR randevusunu ayarlayalım ikinci° zorlanma

Geri
Üst Alt