#99 Mario Lemina

biraz gec gelmesinde sikinti gormuyorum
balayi yapmistir Fanny yengeye doymasi muhim

Genç ikamesi en kolay bulunacak tipte oyunculardan ama kim arayacak şimdi onu Lemina'yla uzatmak varken.

byes.gif

iş ahlakı babamın olmasa şutlarım. Ben adamı kampa gelişinden anlarım. Tatil ayağına kafam karışık rolü çiziyor başka bir yerde aynı parayı bulamayınca dur geleyim diyecektir.

Bu tarz topçulara kontrat yenileme önerdiğinde 96 saat süren var dostum diyeceksin

iş ahlakı babamın olmasa şutlarım. Ben adamı kampa gelişinden anlarım. Tatil ayağına kafam karışık rolü çiziyor başka bir yerde aynı parayı bulamayınca dur geleyim diyecektir.

Bu tarz topçulara kontrat yenileme önerdiğinde 96 saat süren var dostum diyeceksin
yıllarca buna göz yumdular melolar icardiler kampa gelmemek icin yalan uydurdu

Galatasaray, Mario Lemina'nın 3.5M€'luk maaş talebini kabul ediyor ancak Lemina sözleşmesi bittiği için ekstra imza parası da istiyor. Galatasaray bunu vermek istemiyor. (Yakup Çınar)

Dünyanın en nazlı mesleği futbolculuk yav.

Sıçıp batırırlar iki aaa huuu diyince döşemelik yazı yazarlar. Onu da gpt veya menajere yazdırırlar iki kelime yan yana kuramazlar. Senin işin topçuluk işini yapacaksın diye maaş alırsın ama bu paşalar biraz iyi oynayınca zam ister. Ben bir tane ya ben bu sene sıçıp sıvadım maaş fazla diyen topçu görmedim. Evlerini kulüp verir, yeri gelir araba kulüp verir. Bilet dağıtılır eşine dostuna. Bunlara sınırsız uçak biletleri vs. ohh paşam 1 ay erken gelmemek için ama takla atarlar.

Dünyanın en nazlı mesleği futbolculuk yav.

Sıçıp batırırlar iki aaa huuu diyince döşemelik yazı yazarlar. Onu da gpt veya menajere yazdırırlar iki kelime yan yana kuramazlar. Senin işin topçuluk işini yapacaksın diye maaş alırsın ama bu paşalar biraz iyi oynayınca zam ister. Ben bir tane ya ben bu sene sıçıp sıvadım maaş fazla diyen topçu görmedim. Evlerini kulüp verir, yeri gelir araba kulüp verir. Bilet dağıtılır eşine dostuna. Bunlara sınırsız uçak biletleri vs. ohh paşam 1 ay erken gelmemek için ama takla atarlar.
Asgari ücretlide her şeyden kıssın maça gidebilmek için 40 takla atsın fanatizmin gözü kör olsun üstad mantıklı düşününce inanılmaz boş iş geliyor futbol takip etmek ama işte mantığın yerini farklı şeyler alıyor

Geri
Üst Alt