#99 Mario Lemina

Keşke Okan denen rezil herifi kurtarmasaydın

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapıştır kaptan bandını getir bir yabancı hoca bak bakalım nasıl bir canavar oluyoruz.

Bir pozisyon Muslerayla karşı karşıya kalacakken dzekonun önüne geçti gerçekten inanılmazdı..Dzeko ağır da olsa fiziğiyle kolay kolay önüne kimseyi geçirmiyor lemina dalga geçer gibi gitti aldı topu..O pozisyonda toreira Kaan apo falan olsa düşünemiyorum olacakları
Apo eşsegi topla öne çikıp kaybetmisti geride dönemedi orada baya kaydım kendisine neyseki ofsaytti , ofsayt olmasa da lemina almısti oda baya söylendiydi aldıktan sonra zaten.

Net maçın yıldızı. Hazır değildi hani hoca? Hazır hali bu değilse vay anasını. Bu adamı izleyelim şimdi 1 ay sonra kondisyon olarak nerelerde olacak.

Taraftarın zorla aldırdığı adam en iyi transferlerden biri çıkıyor.

Bu kulübü nasıl yönetiyorlar hayret ediyorum.

Yabancı yönetim mi istesek fırsattan istifade herkes yabancı bir şeyler istiyorken.

Aslanim benim sana guvenenleri gene uzmedin. Yuruyedur kazasiz belasiz insallah

Daha düne kadar 30 dk oynayabilecek durumda denilen adama bir hafta sonra takimin en dinc oyuncusu oluyor.

Hatasiz oynadi.
Hele bir pozisyonda Smyanski mi Fred mi icinden gecti yuruyerek birinin.
Insallah bozmaz, cok ihtiyacimiz var bu arkadasa.
O son dk'lardaki şutu da gol olsaydi heralde hayatinin en guzel hatirasi olurdu futbolda..

İngiltere antrenmanının mayıs ayına kadar etkisi sürmesi dileğiyle 🥀

Buruk antrenmanına hemen adapte olmaz umarım!!

Bu mükemmel performansin ustune inanilmaz olurdu.

Allahtan ligin ortasında geldi, bu adam 2 ay sonra böyle oynayamayacak hem ligin ekosistemine göre uyumlanacak hem takımın antremanlarını yiyince ister istemez düşücek kondisyonu. Bugün bu herif wolwesli leminaydı gs'li değil. Allah yüzümüze baktıda geldi. Ligin sonuna kadar şu performans ile bizi taşısa yeterli, bir de temennim umarım boey gibi extra antrenör tutar anca öyle korur kendisini. O potansiyel ve karakter var bu adamda seviyor gs yi kendi işini kendi halleder

Geri
Üst Alt