- 23 Aralık 2008
- 65.445
- 63.383
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mario Lemina'nın Fenerbahçe maçı performans
Cuesta'nin Avrupa ya yazılmasını savunanlar vardı ne yazık ki burada da
eski konusunda cok yazmistim icimde kalan ukde diye cok sukur tekrar izleyebildik dunya gozu ile , Allah sakatlik vermesin.zevk veriyor
Mario Lemina'nın Fenerbahçe maçı performans
amin inşallah sakatlık falan görmeyiz, eski halinden daha bi topçu olmuş artık. komple bi ortasaha resmeneski konusunda cok yazmistim icimde kalan ukde diye cok sukur tekrar izleyebildik dunya gozu ile , Allah sakatlik vermesin.
Hangi yalamaların olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerekCuesta'nin Avrupa ya yazılmasını savunanlar vardı ne yazık ki burada da
tadici cuval gibi yere sermesinin disinda ,dribbling yapmak suretiyle fred i pazara yolladigi sekansta haz veren anlardandı
Konya bu herifi transfer etse 12de 12 yapar avrupa kupalarina katilirdi memom.eski konusunda cok yazmistim icimde kalan ukde diye cok sukur tekrar izleyebildik dunya gozu ile , Allah sakatlik vermesin.
Bu adam yillardir taraftarin istedigi melo tipi bir futbolcu ondan bile iyi bana gore, eline boyle bir firsat geldi Okan hoca her ne kadar ben de istedim dese bile bana pek inandirici gelmiyor isteseydin avrupa listesine yazardin. Lemina yerine Cuestayi nasil yazdi aklim halen almiyor.Konya bu herifi transfer etse 12de 12 yapar avrupa kupalarina katilirdi memom.