#99 Mario Lemina

Kafasında arabistan olan futbolcu için çok umutlanmamak lazım. Az buçuk para verseler bu herif direkt oraya gidiyordu.

Risk alınacak maçlarda 3. stoper olarak oynatılmalı yada torreira ile maç maç değişim ve dinlendirme yaşamalı.
Ciddi anlamda topu ayağından çıkarmama hastalığına sahip. Bu problemler devam ediyor diye oliviera takımdan kesildi.
Her maç en az 2 kontra yiyoruz kritik yerlerde eksik yakalanmışken.

Derbilerde üst düzey konsantrasyonla oynar ancak küçük maçlarda seçerek oynuyor maalesef. Bende çok istedim bunu ancak değişen bir şey olmamış ilk geldiğinde de maç seçip oynuyordu ve pozisyon bakımından kısır bir oyun vardı.
Diagneyi çıkar osimheni koy aynı takım.
Barış yerine babel falan koy işte.
Gidiyordu anlaştı takım ile arabistan federasyonu yönetimi izin vermedi.

savunma önünde 6 numaradan ziyade 8 oynamalı bence, ne olursa olsun savunma önünde torreira'nın yaptığı birçok şeyi yapan başka adam zor çıkar takım da ona alışık

Kafasında arabistan olan futbolcu için çok umutlanmamak lazım. Az buçuk para verseler bu herif direkt oraya gidiyordu.

Risk alınacak maçlarda 3. stoper olarak oynatılmalı yada torreira ile maç maç değişim ve dinlendirme yaşamalı.
Ciddi anlamda topu ayağından çıkarmama hastalığına sahip. Bu problemler devam ediyor diye oliviera takımdan kesildi.
Her maç en az 2 kontra yiyoruz kritik yerlerde eksik yakalanmışken.

Derbilerde üst düzey konsantrasyonla oynar ancak küçük maçlarda seçerek oynuyor maalesef. Bende çok istedim bunu ancak değişen bir şey olmamış ilk geldiğinde de maç seçip oynuyordu ve pozisyon bakımından kısır bir oyun vardı.
Diagneyi çıkar osimheni koy aynı takım.
Barış yerine babel falan koy işte.
Küçük ve orta ölçekli takımın iyi oyuncusu.

Her maçı kazanmak zorunda olan takıma göre olmuyor.

Ben aşırı istekli değildim gelmesine açıkçası.

Yönetim daha iyisini alamaz diye diye kadro çorbaya döndü.

Frankowski de burada çok abartıldı ama bir şey göremedik daha.

Torreira-6
Sara-8
Yunus-7
Barış-11
Mertens-10 / Morata-12
Osimhen-9

Ön 6 defans dışında bunlar dışına çıkmamalı.

Sallai yedekten girince enerji katıyor 11 çıkınca enerji götürüyor akıl koyamadığı için. Hele Barış ile aynı anda aman Allahım.

Ön bölge de artık sakatlık kaldırmaz kalan 10 hafta.

Herkes kendine iyi baksın.

Yorumlar şahane.
Mevcut kadroda osimen ve sanchezle birlikde ilk 11’e yazılacak ilk isimdir.
Ben hem frankın performansından dolayı hem hücumdaki kısırlığımızdan dolayı üçlü savunmaya geçmemiz en azından denememiz gerektiğini düşünüyorum.
Bu kadroyu kesinlikle denememiz gerektiğini düşünüyorum.
—————- muslera——————-
——- sanchez—-lemina—- apo——
—frank——sara——tor——barış——
———————yunus——————
———-morata————-osimen——

Aksi taktirde forvet arkası morata
Bekler frank ve eren
Orta sahada tor ve saraya inanılmaz yük binlyor.Ve bu sistem için kesinlikle iyi ikili değiller.Daha çok sıkıntı yaşarız.

Bu adamı beğenmeyenler neyin kafasını yaşıyor acaba. Şu an idmanlı olan tek isim Lemina ayrıca takımı sürekli ileri çıkartmaya çalışan tek isim yine kendisi. O olmayınca sürekli Muslera’ya dönüyor toplar. Bugün sarı kart görmesi erken çıkmazdı.

Lemina, merkez orta saha rolünde geniş alanı kontrol edebilecek mentalite ve -belki şimdilik- yeterli tempoya sahip değil. Üçlüde stoperlerden biri olarak ciddi katkı sağlayabileceği kanısındayım ki o senaryoda Frank da daha verimli olacaktır muhtemelen. Gelecek sezon taşların yerine oturmasıyla birlikte net 6 numara pozisyonunda oynayabilir, ayrı konu.

Kasımpaşa maçı 2 tane kritik top kaybetti gol olmadı,bu maç 1 tane yaptı gol olmadı.Olmadık bir yerde bizi yakabilir daha dikkatli olması lazım.

Bu adamı beğenmeyenler neyin kafasını yaşıyor acaba. Şu an idmanlı olan tek isim Lemina ayrıca takımı sürekli ileri çıkartmaya çalışan tek isim yine kendisi. O olmayınca sürekli Muslera’ya dönüyor toplar. Bugün sarı kart görmesi erken çıkmazdı.
Beğenmemek değil yav bu herif bayağı maç seçiyor önce bunu kabul etmemiz lazım. 5 sene önce de aynıydı.

Bu orta saha kurgusunda da zaten iş yapmaz. Kreatif adam sayısı 0 orta sahada sara fiziken yokken, orta sahaya yardıma gelen kimse olmazken iki kesici adamla olmaz. Lemina da topa sert oynayan bir adam bu arada. Bu ligde hele bu düşmanca davrananlar olduğu sürece lemina kenardan girip daha çok oyun çıkarır.
Tor-lemina değişmeli oynamaları gerekiyor. Biri başlarsa diğeri kenarda hamle oyuncusu olmalı.

Bu arada okana karşı bir kurulma var bunda bak bir kaç haftaya daha net anlaşılır bu iş.
Antrenmanlarda daha çok çalışmalıyız diyerek adımını da attı bayağı.

Maçtan kıçını göstererek sertleşme olduğunu doktora gösterip sonra sakat değilim muhabbetine girmesi falan çok enteresan işler diyeyim.

Sorun 6 ve 6 olması.
2 - 3 defa driplinge adam geçti ama pas verecek kimse yoktu hatta bir ara 5 dakika filan bildiğin önde bekledi.
Yunus da girince Sara da açıldı.
Açıkçası 2. yarı umutlandım. Uzun zaman sonra ilk kez malca top kaybı yapmadık ta ki Sallai ve Ahmet girene kadar.

Sari kart bahanesini kabul etsekte Okan hocanin ilk firsatta yedege cekecegi kesin. Haftalardir hicbirsey oynamayan Torreira-Sara varken sahadan cikmasi gereken son adam olmali.

Lemina çok iyi oyuncu ama bence Torreira-Sara ikilisi bu takımın ideal ikilisi. Takımın bu sezonki tüm oyun ezberi Torreira ve Sara ile işliyor Lemina bireysel olarak elbette iyi ama takım senkronu diye birşey var bunu göz ardı edemeyiz. Lemina kesinlikle süre bulmalı ama Lemina'ya yer bulacağız diye düzen değişmemeli oynuyorsa Sara ile ikili olarak oynamalı veya maçına göre Torreira ile.

Hater’leri baya bekletmiş bakıyorum da. Öyle 45 dk’yla topçu yedirmeyiz yalnız… ilk yarı kim ne oynadı… Osimhen falan dahil

Kendisi şuan çok övülüyorken şimdiden yazayım,

Eskisi gibi oynamıyor (kalite değil tarz olarak) umarım sebebi hazır olmamasıdır. Fiziksel eksikliğini biliyor ve bu yüzden buna göre hareket ediyordur umarım.

Çünkü Lemina 2 sene öncesine kadar topu nerede alırsa alsın orta saha ve defansı ileri götüren bir oyuncuydu,

Şuan ise Amrabat misali orta sahayı geriye yaslıyor. Endişem oyununun buna evrilmiş olması.

Bu durum düzelmezse bir süre sonra bunu fark edip tepki göstermeye başlarsınız

Dün maçtan önce şöyle bir şey yazmıştım.

Fazlaya kaçan eleştiriler görüyorum yine de.

okanin uyguladigi futbolumsuda ücüncü mac patladi ama kendisine güvenim tam

Hazır değildi rize ve fb maçlarında fırtına gibi esti

Okan hazırladı paşa ve alanya maçında rezildi

Görennnnnn gözlerrrrrr içinnnnn

Nice ibretler vardır

Kemerburgaz'da tuvalet temizletilsin böyle fitball olmaz!!!11

Geri
Üst Alt