#99 Mario Lemina

Yeminle taraftar aldırdı ve şampiyonluğa etki ediyor. Toreira'nında performansını arttırdı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç'ı fazla izleyemedim ama Takım'da koşan oyuncu sayısı az çoğu oyuncu ayağına topu bekliyo.Lemina'nın attığı paslarda genel olarak oyuncular ayağına bekliyo topları biraz koşmalılar.Wolverhampton'da oynarken yine Lemina'nın attığı paslarda futbolcular koşuyodu.Buraları biraz aşarsak Takım olarak Avrupa'da da başarılı olabilir bu Takım.En yakın örneği Bodo Glimt'tir mesela.Ataktayken de savunmadayken de hep hareket hâlindeler..

Samsunlu oyuncu leminaya çarpıp yere sümük gibi yapıştı. Bayağı güldürdü. Bugün ilk 20 dakikada lemina olmasa rahat samsun iki gol bulabilirdi. Ayrıca bir çok rakip atağını başlamadan bitirdi. Brawo

Cityi reali tutun diyen adam istemiyordu..Maşallah nazar değmesin orta sahanın kralıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamda ısrar edilmeli. Fener maçından sonraki maçta biraz batırdı diye yedek bırakıldı sonrası facia.

bu hafta diğer haftalara göre daha iyi bi görüntü verdi.

genel anlamda hazır değil. kendini biraz zorladığı zaman bunu görüyoruz.

kalan haftalarda da özellikle deplasmanlarda ve denge oyunu oynamamız gerektiği zamanlarda kendisine ihtiyacımız olacak

Sigorta.

Kondisyonu düşük gibi geldi bana maçlara çok iyi başlıyo ama belli bir süreden sonra düşüyor onu da hallederse taş gibi 6 numara

Kondisyonu düşük gibi geldi bana maçlara çok iyi başlıyo ama belli bir süreden sonra düşüyor onu da hallederse taş gibi 6 numara
Okanin takimlari hep öyle. Etki edemediği 1-2 oyuncu var, Osimhen, Barış, Boey, Eren.

Geri
Üst Alt