#99 Mario Lemina

Takımdaki güçlü oyuncu sayısı arttıkça performans yükseldi ezilmiyoruz artık davinson lemina osimhen baris ve torrera rakipleri yıldırıyor.
Sert oynuyoruz artik özellikle lemina sayesinde vurduğunu yıkıyor helal olsun

Devre arası alınmasa şampiyonluk epey zora girerdi bence.

Sadece kendi performansından ziyade sahadaki varlığı epey futbolcumuzu direkt pozitif etkiliyor ve onların da performansını üstlere doğru çekmesini sağlıyor.

Galatasaray'ı isteyen kaliteli oyuncularla bu takım iyi oynamaya devam edecek.

Bizim sorunumuz bize faydası olan iyi oynayan oyunculardan çok kolay vazgeçmemiz.

Garry Rodriguez, Onyekuru, Bakambu, Rashica, Gedson Fernandes.

Bu saydığım adamlar gitti yeri yıllarca dolmadı. Demek istediğim şu ki Kaan Ayhan gibi düzenli performans veren oyuncuları elde tutacaksın çünkü bunlar takımın omurgasıdır. Kötü oynayan oyuncuları elden çıkar sorun değil ama 3 kuruş para kazanmak için takımın omurgasını bozmaya gerek yok

Wolves'da nasıl bir role evirdiler bilemiyorum ama FT dönemindeki Lemina'dan farklı bir tarzda oynuyor şu an. O zaman daha çok topu kullanma kabiliyeti ve topla mesafe katedebilmesiyle öne çıkıyordu ama şu an tam olarak emniyet sibobu olarak takılıyor.
Bizim kullanma biçimimizden kaynaklı mı, yoksa yaş aldıkça bu tarza mı evrildi takip edenler daha iyi bilir.
Ama Sara-Lemina-Torreira 3'lüsü birbirini tamamlayan, uyumlu ve rolleri oturmuş gözüküyor. Seneye Sara'dan beklentim çok daha fazla o yüzden. Hiç bozmaya gerek yok. Şu adamları ekonomik kullanabilmek için rotasyona Eyüp Aydın dahil edilsin ve güvenilir performans verebilecek, yeterli sayıda oyuncular alınsın, başka bir şeye gerek yok. Bu üçlüden olur arkadaş. @Suat Kara

bu donem lemina haberleri ciktiginda detaylica kendisine deginmistim son durumu bazli.
hatta , okan hoca basa geldiginden bugune bir kac defa lemina , gedson tarzi profilleriin elzem oldugunu vurguladigim oldu(bizle ilgileri vs gundemde degilken) .

kissa dan hisse ; lemina - fundamentali iyi , multi fonksiyonel & all around prototip tipolojiler familyasindan .
izledigim maclarda ^ada da mevcut oyununa daha fazla sorumluluk katti, esnek minvalde daha genis alan kullandi .

bizle ilisik ,bu ara donem ^alinmasi gundeme geldiginde^ su lafimi bold vurgulamistim nacizane ;

'' bariz xfaktor olur , sezon adina kirilma adimi olur -kendisini kulube kazandirmamiz '' .

ustte yazdigin alinti da vurguladigin ucgen ve devamindaki rotasyon denklemine imza atarim . :hat:

Devre arası alınmasa şampiyonluk epey zora girerdi bence.

Sadece kendi performansından ziyade sahadaki varlığı epey futbolcumuzu direkt pozitif etkiliyor ve onların da performansını üstlere doğru çekmesini sağlıyor.
@Can BÜYÜK sevgili can'in alintida beliirttigi kiymetli tespitine noktasina kadar katiliyorum . bold net durum budur.
hayirlisiyla bir sampiyon olalim, genel sezon degerlendirmesini vs yapariz bu durumla(lemina gelisi ile bold degisim) birlikte.

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar .

Takımdaki güçlü oyuncu sayısı arttıkça performans yükseldi ezilmiyoruz artık davinson lemina osimhen baris ve torrera rakipleri yıldırıyor.
Sert oynuyoruz artik özellikle lemina sayesinde vurduğunu yıkıyor helal olsun
davinson lemina barış alper fiziksel olarak inanılmaz güven veriyor tank gibi herifler

Serious Premier League GIF by Wolves

tekrar gelmeseydi icimde buyuk ukde kalacakti , iyiki geldi

Geri
Üst Alt