- 1 Mayıs 2018
- 53.155
- 43.549
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wolves'da nasıl bir role evirdiler bilemiyorum ama FT dönemindeki Lemina'dan farklı bir tarzda oynuyor şu an. O zaman daha çok topu kullanma kabiliyeti ve topla mesafe katedebilmesiyle öne çıkıyordu ama şu an tam olarak emniyet sibobu olarak takılıyor.
Bizim kullanma biçimimizden kaynaklı mı, yoksa yaş aldıkça bu tarza mı evrildi takip edenler daha iyi bilir.
Ama Sara-Lemina-Torreira 3'lüsü birbirini tamamlayan, uyumlu ve rolleri oturmuş gözüküyor. Seneye Sara'dan beklentim çok daha fazla o yüzden. Hiç bozmaya gerek yok. Şu adamları ekonomik kullanabilmek için rotasyona Eyüp Aydın dahil edilsin ve güvenilir performans verebilecek, yeterli sayıda oyuncular alınsın, başka bir şeye gerek yok. Bu üçlüden olur arkadaş. @Suat Kara
@Can BÜYÜK sevgili can'in alintida beliirttigi kiymetli tespitine noktasina kadar katiliyorum . bold net durum budur.Devre arası alınmasa şampiyonluk epey zora girerdi bence.
Sadece kendi performansından ziyade sahadaki varlığı epey futbolcumuzu direkt pozitif etkiliyor ve onların da performansını üstlere doğru çekmesini sağlıyor.
davinson lemina barış alper fiziksel olarak inanılmaz güven veriyor tank gibi heriflerTakımdaki güçlü oyuncu sayısı arttıkça performans yükseldi ezilmiyoruz artık davinson lemina osimhen baris ve torrera rakipleri yıldırıyor.
Sert oynuyoruz artik özellikle lemina sayesinde vurduğunu yıkıyor helal olsun
tekrar gelmeseydi icimde buyuk ukde kalacakti , iyiki geldi
senin benim hepimizin var Ozanım , keske besiktas macinda da oynatirabilseydik.bu transferde senin de emeğin var Mehmedim.