#99 Mario Lemina

bir 10 yıl orta saha ihtiyacımız yok. tabi torreira kalmaya devam ederse denkleminde konuşuyorum

Tek başına takımın savunması toparladı, ben sayesinde çok rahat maç izliyorum, aha burası eksik neresini görsem oraya bitiyor. Olmasa bu ts maçını da bu takım kazanamazdı eminim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig'de geç Avrupa'da bu tarz iyi oynayan ve takımı 1 kişi fazladan oynatan orta saha oyuncu sayısı azdır.İzlerken keyif alıyoruz..

Öneren,baskı yapan,isteyen,sosyal medyada post/twit atıp gelmesini sağlayan/sebep olan ne kadar kişi varsa herkese sonsuz teşekkürler

Reyizin gelmesi 2 kupanın yanı sıra özellikle avrupa maçlarında hangi oyuncularla nasıl bir oyun oynamamız gerektiğini de görmemize sebep oldu

Mutlu ve gururluyuz

şaka maka
gelmeseydi eğer 3-5 puan gerideydik su an belki de.

Dün uzun top oynayıp orta sahalar çabuk geçilmesine rağmen iyiydi iki üç yerde önemli müdahalede bulundu defansı rahatlattı hakemler yüzünden futboldan sogumasa iyi

Amrabat gibi sıradan bir 6 numaranın bile takımı daha dengeli hale getireceğini hep iddia etmiştim. Ben de söyleyeyim, Lemina ise 12 kişi oynuyor efekti veriyor, Allah nazardan korusun.

Bizdeki ilk döneminde saçma sapan bir kurgu vardı. Nzonzi ve Seri ile birlikte oynadığı maçlarda net 6 rolünde değildi, 8 olarak da pek beğenmemiştim açıkçası. Bu defa tam rolünü buldu; aradan geçen zaman içinde oyununu müthiş olgunlaştırmış. Tam tarif ettiğim 6 numara profilini sergiliyor; oyunun hep içinde, gerektiğinde stoperlerin arasına gömülüyor, gerektiğinde rakip ceza sahasında aksiyona giriyor, Torreira ile rol paylaşımını mükemmel yapıyorlar. 6 numara tabirine adeta alerjisi olanların kafasında hep stoperden bozma 'kazma' tipler canlanıyor, alakası yok. İsmini hatırlayamadığım ünlü bir TD ün ''6 numaran kadar oynarsın'' sözünü çok beğenirim.

Top kullanırken ve defansif müdahalelerde gereksiz riskli işler yapmasından endişemi belirtmiştim ki o bakımlardan da azami dikkat gösteriyor olmasını takdir ve memnuniyetle izliyorum.

Davinson ve Abdülkerim'in yerlerini kolay kaybetmelerini o kadar güzel örtüyor ki, çoğu zaman 3'lü gibi oynattı bizi. Stoper gibi oynadı bir ara. Yerini boşaltan herkesin kademesine girip süpürüyor oraları. Bu da nefes aldırıyor arkadaki topçulara.

Lemina'nın iç sesi Haydo gibi ne işlere kaldık Allah'ım diyodur bence kanks yav :D
Allah'ım ne işlere kaldık yav 😂 . . #seçim #oykullan #mizah #komik  #küfürbazhaydo #kesfet

Geri
Üst Alt