#99 Mario Lemina

Okanın fedaileri bu herife düşman olacak gibi duruyor :asd:

Okanın fedaileri bu herife düşman olacak gibi duruyor :asd:

Şu manzarada çok zor, hoca transfer konusunda bile kendi sözünü kaybetti taraftar baskın çıktı, işler iyi giderken kanal kanal gezip ( gülerek) 12 kişimi oynayacağız diyordu ama artık ipler taraftarın elinde hele bu avrupa karnesinden sonra değil leminayı cuestayı bile yiyemez

23408.webp

Ülkedeki benden olmayan düşmandır her yere sirayet etmiş

Td’yi destekleyen düşman gibi oluyor artık

Olm bu millet adam olmaz lan çok üzücü

Bu kdr cevher bi oyuncu niye shababin kapisindan bize döndü komiserim. Alsaydi ya plde alt sira takimlardan biri. Saha ortasinda yardimciyla tartistigi icin mi tercih edilmedi

Shabab bedava istedi Wolves 8 dedi hatta en son 6ya düştüler diye hatirliyorum..
Wolves taraftarına Ocak ayı başında desen birçoğu büyük kayıp olarak nitelendirir..Ama sorunun Lemina kaynaklı olduğu ve düzelmeyecegi ortaya cikinca istenmeyen adam gibi oldu ..
Muhtemelen sorunlu bir topçu diye sıcak bakilmadi premier ligde ben Ligue 1 bekliyordum muhtemelen Shabab'i soyma niyetiyle hiç o toplara girmedi ..

Bizim için fırsat transferi oldu Lemina huzurlu bir ortam sunursak çok çok faydalı olacak

sene sonuna kadar 200 dakika bile almayacak, bomboş bir transfer maalesef, hocanın istemediği bir adam

Hoca, Leminayi yersen taraftarda seni yer habarın ossun.

Bu haliyle bile takımın fiziksel anlamda Cuesta ve Ahmed ile birlikte en hazır ismi olabilir

Geri
Üst Alt