#99 Mario Lemina

23 yaşındaki Lemina mezzelaydı ön libero değil. FT döneminde bu role kaydı.

Taş gibi çalım ve dribbling yeteneği de olan bir adamdı şu anki piyasada min 50 m euroydu.

Doğru hatta hatırlıyorum FM'de mevkiler kısmında sağ bek, sağ açık vs her yerde de oynuyordu.

Lemina ŞL finali görmüş bir oyuncu mesela. Osimhen bile görmedi. Tecrübe çok çok önemli bir şey.

33 yaşında adam 3-4 günde bir nasıl maç oynayıp her maçı nasıl iyi oynayacak? Rotasyona uygun kadro kurmayan hocanın suçu.

Konu rotasyon değil adamın maç seçtiği bariz ortada istemeyince hiç çekilmiyor bize ilk geldiği dönemde de böyleydi bu

Bence maç seçme mevzusu değil ya motivasyon ihtiyacı var adamın, onu geçtim bütün büyük maçlarda iyi oynadı neredeyse, vazgeçilecek adam değil.
Garibim, torreiraninda açıklarını kapatmak için yirtindi. Torrikin kafa Galatasarayda değil bu sıralar.

Juventus, Pogba sonrası yerini Lemina ile doldurmaya çalışmıştı. Potansiyeline hiç bir zaman ulaşamadı ama kumaşı A+ olan bir oyuncu hoş şu sıralar part-time futbolculuk yapıyor ama kalitesi tartışılacak bir adam değil.

Mario Lemina. Öncede söyledim yine söylüyorum almamız gereken adam Leminanın önüne değil arkasına olmalı ve Torreira Lemina ile devam etmeliyiz. Kusursuz oynadı. Sahanın Sane, Osimhen ve Sallai ile birlikte en iyisiydi. Senelerce EPL'de ve Juventusta oynamak bu işte.
jfv4i0.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reis ciddiyetin farkında oldugu icin kasıyor aslanım

felipe melodan sonra gs tarihinin en iyi 2.orta sahası kutlarımı kendisini

ciddiye alsa donunda sallar ligi

Ortasahayı tek başına toparladı herif.

Lemina'da sorun var umarım geçici bir sakatlıktir.Sürekli bacağını tutarak oynadı.

Seviyesi çok yukarıda da, süresini doğru ayarlamamız lazım. Tek başına tüm sezon Lemina ile planlamamak gerek. Bu hatayı nasıl yaptı teknik heyet şaşırılası.

Ulan keşke hiç göndermeseydik. Bazı şeylerin avucumuzda iken kaçması daha üzücü.
Yıllarca Lemina Gedson orta sahasını kurup iyi şeyler yapabilirdik. Parasızlık + Plansızlık

Seneye 10+2 yabancı sınırında kendisi büyük risk. Şimdi taşlanacağım belki ama kadro mühendisliği hususunda dip not düşeyim. Lemina part-time futbolcu bunu kabul edip planlamayı ona göre yapmalıyız.

Geri
Üst Alt