Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla görmedim, dur bakayım. Ama topu sisirmeyen 3 oyuncu vardı takımda, osimhen(nereye sisirecek zatenfark 6da kaldı. nerdesin sen mentionlarımı görmüyorsun![]()
Keske bahsi kabul etseydim bi Okan destekcisi kazanirdik :dValla görmedim, dur bakayım. Ama topu sisirmeyen 3 oyuncu vardı takımda, osimhen(nereye sisirecek zaten) lemina, franky. Okan hocam etkisini gosterememis
Okan hocam sağolsun tarihte ilk kez 3lu orta saha oynadı, tek atak olmadan bitti. 2li orta saha varken aponun poposuna, sırtına çarpa çarpa aynı pozisyonda 7 şut cekiyorlardi. Shaolin futbolu izliyor gibiydimKeske bahsi kabul etseydim bi Okan destekcisi kazanirdik :d
Bana da tilt oynuyormuşuz gibi geliyorOkan hocam sağolsun tarihte ilk kez 3lu orta saha oynadı, tek atak olmadan bitti. 2li orta saha varken aponun poposuna, sırtına çarpa çarpa aynı pozisyonda 7 şut cekiyorlardi. Shaolin futbolu izliyor gibiydim
olumsuz konussa hemen baslıgı acılırdı demek ki olumlu konusmusPalamut isimli rakip takım hocası bile maçı Lemina’nın girmesiyle aldığımızı farketmiş.
Kurt gibi dolaşıyordu çünkü LeminaAdamlar merkezden gelemediler girdiği dakikadan itibaren
Lemina girince Sara da öne geçince top kaybetmediler pek dediolumsuz konussa hemen baslıgı acılırdı demek ki olumlu konusmus