#99 Mario Lemina

senin büllüklerine kurban olsunlar ulan adam gibi adamsın , sen girince rizenin merkezden gelmeye götü bile yemedi muazzam bir adamsın sen.Yüreğiyle oynayıp hem de iyi oynayan bir adam.Bu adam sahada varken bu takım pes etmez , isyan eder sürekli takımın gerçek lideri

Lemina girince Sara da öne geçince top kaybetmediler pek dedi

Gol sonrası sağ kanatta kimin oynadığını hocamız topçulara iletemeyince iki adet pozisyon yediğimizi de belirtti.
Adminim fark etmişsinizdir Sara 10 numaraya geçtikten sonra boş koşularla derine rakip aut çizgisine doğru çarpaz koşularıda var rakibin dengesini baya bozuyor bu koşuları ara ara yapsa ciddi katkı sağlar gibi geliyor.

Okan hocam sağolsun tarihte ilk kez 3lu orta saha oynadı, tek atak olmadan bitti. 2li orta saha varken aponun poposuna, sırtına çarpa çarpa aynı pozisyonda 7 şut cekiyorlardi. Shaolin futbolu izliyor gibiydim
Reis takıntı inat cok kotu seyler ve maalesef hocada da var. Ben elestirilerin hepsine katiliyorum, gitmeli diyenlere bile hak veriyorum. Benim kızdıgım nokta mac sattı demeye getirilmesi, fener macini verip vazifesini tamamlayacak denmesi, ismail kartalla bir tutulmasi falan bunlar ayip seyler yaw.

Destekleme cekil kenara, ya da elestir ama hakaret ederek kucuk gorerek degil. Lafim sana degil, genel soyluyorum. Yoksa inan bu aksam en az senin kdr sovmus sinirlenmisimdir izlerken

hoca taraftarla inatlaşma yaşayacağı dönemeçte değil. pabucun pahalı olduğu zamanlar oynatacak demiştik.

Hazır olmayan adama bak takımdaki en fit oyuncu desen sırıtmaz.

Okan sen bu takıma idmanlarda uefa pastası mı yediriyorsun.

1739821012840.webp

Okan Buruk: "Lemina girdikten sonra topu daha iyi kullandık, set oyununu iyi oynadık. Maçın sonunda da golü bulduk. Kazandığımız için mutluyuz, önemli bir galibiyet."

NET NET ...NET !

belki de bu adamı hocanın artık ego mu / kibir mi / "ben bilirim" kafası mı neyse AVL ye yazmaması yüzünden belki kupa adayıyken elenmek üzereyiz.

Okan Buruk: "Lemina girdikten sonra topu daha iyi kullandık, set oyununu iyi oynadık. Maçın sonunda da golü bulduk. Kazandığımız için mutluyuz, önemli bir galibiyet."

2025 te İLK DEFA oynamış olabilirz Sayın Buruk...

Cuesta yerine yazmadınız inadınız yüzünden ...

Yapma yaaa ne kadar ilginç dil mi. Okan

Geçtiğimiz haftalarda dalga geçiyordun taraftarla sözüm ona

12 kişi mi oynıcaz diye

Ne olmuş 12 kişi mi oynamışız

Aslanim benim. Sana inananlari yaniltmadin. Kazasiz belasiz sezon sonu kupa ellerinde kalkacak insallah

Reis takıntı inat cok kotu seyler ve maalesef hocada da var. Ben elestirilerin hepsine katiliyorum, gitmeli diyenlere bile hak veriyorum. Benim kızdıgım nokta mac sattı demeye getirilmesi, fener macini verip vazifesini tamamlayacak denmesi, ismail kartalla bir tutulmasi falan bunlar ayip seyler yaw.

Destekleme cekil kenara, ya da elestir ama hakaret ederek kucuk gorerek degil. Lafim sana degil, genel soyluyorum. Yoksa inan bu aksam en az senin kdr sovmus sinirlenmisimdir izlerken
Berkana kızdığım gibi kızıyorum okana. Mücadelesinden ve iyi niyetinden zerre şüphem yok, inadindan ve beceriksizliğinden kızıyorum. Lafının bana olmadığını biliyorum, ben hiçbir zaman maç sattı demedim zaten, kızıp hakaret etmisligim bile var ama bunun sebebi durup dururken saçma sapan bir değişiklik yapması, ya da yapmaması..

Screenshot_2025-02-17-22-39-12-465_com.opera.browser.webp

Zamanında yazdık, Avrupa'ya yazsaydi az ile berabere kalir, evde yenerdik

Geri
Üst Alt