Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca yine az daha bizim topuklara sıkıyordu. Gidip en nesiri falan alsana hoca anca samet alırsın onlardanWolves hocasıyla kavga etmese şu an halen orada onyuyor olacaktı onu geçtim Al Shabab'a izin çıksa yine oraya gidiyordu son günlerde yine 4 ayak üzerine düştük.
Ucuz yırttık hakikaten orta sahasız kalsak şampiyonluk %25 ihtimal olurmuş.Fatih hoca yine az daha bizim topuklara sıkıyordu. Gidip en nesiri falan alsana hoca anca samet alırsın onlardan
taraftar israr etmeseydi yine almazdi bizim yonetimWolves hocasıyla kavga etmese şu an halen orada onyuyor olacaktı onu geçtim Al Shabab'a izin çıksa yine oraya gidiyordu son günlerde yine 4 ayak üzerine düştük.
Fatih hocanın gittiği 2 kulüpte fazla bonservisli transfer yapmadı.Samet'i de kiralık aldı hocaya olan düşmanlığı bırakın kanks..Fatih hoca yine az daha bizim topuklara sıkıyordu. Gidip en nesiri falan alsana hoca anca samet alırsın onlardan
Fatih hocaya aldığımız fiyattan Cuesta verelim.taraftar israr etmeseydi yine almazdi bizim yonetim
Hocayı severiz de leminayı alsaydı küserdim bir süre kanksFatih hocanın gittiği 2 kulüpte fazla bonservisli transfer yapmadı.Samet'i de kiralık aldı hocaya olan düşmanlığı bırakın kanks..
Okan Lemina'yı istemedi ki adam ne yapsın yavHocayı severiz de leminayı alsaydı küserdim bir süre kanks
Olsun, bizim taraftar aldıracaktı her türlü zaten lemina'yı Gidip bula bula leminayı mı buldu. Lemina oraya gitse bizimkiler başka ortasaha bulamazdı, en fazla cuesta gibi topçu getirirlerdiOkan Lemina'yı istemedi ki adam ne yapsın yav![]()
Devre arasında kulübü Lemina'yı gönderirken tabii ki isterOlsun, bizim taraftar aldıracaktı her türlü zaten lemina'yı Gidip bula bula leminayı mı buldu. Lemina oraya gitse bizimkiler başka ortasaha bulamazdı, en fazla cuesta gibi topçu getirirlerdi
Biz o ara okanı ikna etme sürecindeydikDevre arasında kulübü Lemina'yı gönderirken tabii ki isterO zamanlar teklif yapmadık transfer yarışında değildik
![]()
Fatih hoca yine az daha bizim topuklara sıkıyordu. Gidip en nesiri falan alsana hoca anca samet alırsın onlardan
Bu işin bilimselliği nasıldır hiç bir bilgim yok ama sadece gözlemle şunu yazabilirim, maç ritmini kaybetmiş oyuncular birden sahaya atılınca daha kolay sakatlanıyor. Bunun örneklerini yaşadık. Keşke 1-2 hafta sonra olsaydı Fener maçı.Lemina’yı Avrupa kadrosuna yazdırsa iki maç fazla yapar derbiye tam hazır hale gelir. Ciddi bir hata oldu bu.