#99 Mario Lemina

Bu sır değil ki. İstemediğini biliyoruz zaten. Herkes Galatasaray taraftarından etkileşim kapma derdinde

Niye veto ediyorki? Neyin şovu bu. Torreira ve Sara dahil hepsinden iyi oyuncu Lemina, 23ünde dünya çapında wonderkiddi, yetenek olarak sonu yok, sorunu sakatlıklara bağlı kötü şöhreti oldu.

Davala tembel dedi diye mi, Davala’ya kalsa Boey de takımdan kovulmalıydı

Okan’ın sevmediği adamları ignore etmesi dünyanın en boş olayı

Once Allah, sonra sana guveniyorum. Aslan'im benim. Canimin ici.

Okanin oyuncudan anladığı Avrupa'da senede iki üç maç yaptığı Avrupa ligi oyuncuları, ya da oyuncuların arkadaşları.captan düşmüş yıldızlar var birde Başka bugüne kadar Nelson, boey vb bı oyuncu aldirdigi baki değil. Leminayi ingilterede maçlarında izlediğini bile sanmiyorum

okana her yerden bariz bir saldırı var amaç okandan ziyade derbi haftasında Galatasaraya zarar vermek ayrıca bu kolpatörö göre biz salahla van dicjkle ön sözleşme imzalamıştık febe sörlithü almıştı bariz sıkıyor

Lemina ilk geldiğinde sakatlıklardan içimizde uhte kalmıştı rize maçında bir kez daha hayranlıkla seyrettim
elbette onun da hataları formsuz günleri olacaktır ama herzaman güvenilecek kaliteli bir topçu

Okan'in asil istedigi Mertens alternatifiydi o da Mika olacakti galiba. Ne alakaysa.

Sara ve Torr disinda ortasaha hic bir zaman düsünmedi. Umarim Rizespor maciyla beraber bu inadindan vazgecer ve artik Lemina-Torr-Sara izleriz. Lütfen!

Lemina fenerin anasını s

Umarım yanılırım ve 11 başlar. Yalnız bunun gerçekleşmediği senaryoda maç da kötü gidiyorsa kesinlikle devre arası ismi tezahürat şeklinde tribünlerce dillendirilmeli. Yapacak bir şey yok kulübü şampiyon yapmak bize düşüyor işte

AZ maçlarında takımla beraber olsa çok iyi olurdu. Hem maç temposu yapar, hem takımla oynamaya alışırdı. Bugün bomba gibi çıkardı. Müthiş planlama!

Bugün oynamazsa felaketimiz olur.leminasiz bu maçı düşünmek istemiyorum.alkmar maçında listeye yazilsaydi oynar maç eksiğini giderirdi. Elinde ki en klas adamı UEFA listesine yazmıyorsun ve cuestayi yazıyorsun sonra hocayim diye geziyorsun.

Defanstan toplu alıp hücuma kadar dribbling yapmak suretiynen taşıyabilen bir topçu.

Öylesine hasretim ki böylesine

Bugünkü maçın kader adamı. İlk 11 başlaması, 433 oynamamız ve orta 3 lünün önünde Sara'nın oynaması galibiyetin olmazsa olmazları gibi görünmekte.

Birde hazır değilmiş yok 45 dakikalık oyuncuymuş hepsi okanın kuruntusu, iddaa ediyorum bu adam 150 dakika bile oynar, fizik olarak şu an takımın en iyisi, umarım oyundan erken falanda çıkarmaz ortasaha oyundan düşer bu çıkarsa.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt