#99 Mario Lemina

Son yıllarda Transferinden en mutlu olduğum oyuncuların en önemlilerinden birisi.Yıllardır ortasahada çektiğimiz sıkıntıların üstüne bir şerit çekti.Heryerde. Daha önce geldiğinde bukadar tecrübeli ve fedakar değildi.İngiltere kariyeri ile üzerine koyarak gelmiş.İlk 11 de Torreira ile Lemina'yı kafadan 11'e yazar diğer bölgelere öyle başlarım.
Maçları izlerken melo tadı almak inanılmaz zevk veriyor. Kendisinden razıyız ve bu sezon en büyük fayda alabileceğimiz oyunculardan.
Kıymetlimiz.iyi ki var.

satilirsa ne kadar para getirir? biz 2.5 milyona almistik. 5 falan veren cikar belki ama 2.5 milyon icin degmez satmaya.

Devre arası transfer döneminde camianın en çok istediği isimdi. Diğer transferler soru işaretiydi. Bugün baktığımızda Lemina takımın bankosu diğerleri gönderilmeye çalışılıyor.

Satmaya niyetimiz olmadığı için kimse 5 milyon teklif etmez.

Gerçek bir profesyonel.

Kendine çok iyi bakıyor.

Tam Galatasaray'da 5 sene daha oynayacak topçu fiziği. Maşallah.

Takımdaki en iyilerden .
Topu defanstan çıkarma sorununu çözdü.
Hazırlık maçlarında defans arkası attığı uzun toplarinda başarılı olduğu görüldü.
Lemina torrera bozulmamali

Muhakkak ama muhakkak ama muadili ama varsa iyisi alınmalı. mevkisi ve oyun profili gereği cezaya ve sakatlığa elverişli.

Mario Lemina, Fenerbahçe ile anlaşan eski takım arkadaşı Nelson Semedo için paylaşım yaptı:

"İki yıl boyunca aynı takımın formasını giyip, aynı sahayı paylaştık. Her buluştuğumuzda birbirimizi anlayıp, beraber çözümler aradık. Şimdi ise birbirimize karşı mücadele edeceğiz.

Dünyanın en büyük derbilerinden birinde karşı karşıya geleceğimizi hiç düşünmezdim. Ama durum bu. Sana duyduğum tüm sevgi ve saygı bir yana, artık kazanmak için daha fazlasını yapacağım. Çünkü hayatımı Galatasaray’a adadım. Seni seviyorum, kardeşim."

1753905362344.webp

Geri
Üst Alt