#99 Mario Lemina

CL öncesi ve sonrası mümkün olduğunca dinlendirilmeli. Orada çata çat oynamamız için en gerekli isim orta sahada.

en güzel yerlerden izliyorsun knk helal torreriranın çeyreği kadar top oynamıyor

Bu adam benim gözümde hiç bir zaman Şampiyonlar Ligi seviyesinde olmadı. Daha iyisini almayıp kendisi Avrup'da lazım olacağı için ligde rotasyona sokuluyor mecburluktan

Bu skora herkese sallanır ama ilk geldiğinden beri bu adamın alameti farikası nedir çözemedim.ilk geldiğinde beğenmiyordum hala da görüşüm değişmedi.1 2 maç dışında bizde ne oynadı neyi değiştirdi inanın bilmiyorum.bir de baby lemina fln tabiri çıktı gülünç bulduğum bize okkalı 1 değil 2 os lazım çok net

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Bitik durumda, buna güvenip defansif orta saha almamak skandal oldu. Dripling yeteneği 0.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedik bunun yerine Hakan lazım bazı arkadaşlar çok güveniyor ama çok statik oynuyor kazandığı bir kaç ikili mücadele iyi gösteriyor ama zamanı geçiyor malesef .

Ulan bence iyiydi? Oyundan düşmeye başlamıştı ama oyunu domine ettiğimiz dönemde mühim parçalardandı. Nitekim yerine kimseyi de koyamadık. Orta saha transferi lazım idi CL'deki kallavi maçlar için

Oyundan çıktıktan sonra iyice dağıldı takım.

Adam oyindayken Frankurt bize üstünlük mü kurdu,?
Orta sahamiz idare edecek kadar iyiydi.
Adamlara 0 pozisyon verdik.

1.5 sene öncesi primier ligte savunmadan topla rakip kaleye yadıran adamın bizde 2 metre top sürmüşlüğü yok. Mental anlamda çok sıkıntı biri. Savunmadan top alıp sürmemeye yemin m ettin, kim adam eksiltecek bu takımda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.5 sene öncesi primier ligte savunmadan topla rakip kaleye yadıran adamın bizde 2 metre top sürmüşlüğü yok. Mental anlamda çok sıkıntı biri. Savunmadan top alıp sürmemeye yemin m ettin, kim adam eksiltecek bu takımda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1. Yaş aldı, PL'de de son dönemde dribblingi azaltmıştı
2. Antrenman + lig kalitemiz her geleni bir ayda top süremez şut çekemez hale getiriyor
3. Dribbling yerine pasa gitmesine dair taktik direktifler aldığı açık

Bitik halde maalesef. Ha oyundan çıktıktan sonra daha kötü oldu her şey, o ayrı. Çünkü Lemina 1 kötüysa Sara 3 kötü an itibariyle. Ligde idare etse bari.

Aferin oyunculara saldırıp asıl suçluyu; yöneti, okan buruk'u ve onun kıytırık teknik ekibini gölgeleyin.

Lemina geçen sene devre arasında geldiğinde nasıldı şimdi nasıl ? Suç oyuncuda mı şimdi ? Devre arasında premier lig antremanı ile geldiğinde tüm maçları neredeyse domine etmişti.Okan buruk'un antremanını yedikten sonra düşüşe geçti.

Okan Burukla yollar ayrılmazsa şu güzelim kadroyu heba edecek.

Geri
Üst Alt