#99 Mario Lemina

Yıllardır Avrupa maçlarında takımımızda ortasahada olmayan dinamizmin adı:Lemina.Basmadık yer bırakmadı çocuk.Maşallah.

ilk yarı aksadı

ikinci yarı çok iyiydi
Bu konu benim de çok garibime gitti. Normalde fizik kondisyon seviyesi sebebiyle tam tersi olması lazımdı.
Ben ilk yarıdaki halini görünce 60'da kalp masajı yaptırmak zorunda kalır dedim ama 2. yarı ayakta müthiş kaldı.

Bu konu benim de çok garibime gitti. Normalde fizik kondisyon seviyesi sebebiyle tam tersi olması lazımdı.
Ben ilk yarıdaki halini görünce 60'da kalp masajı yaptırmak zorunda kalır dedim ama 2. yarı ayakta müthiş kaldı.

ikinci yarı oyunumuz bence çok daha kompakt ve iyiydi

o yüzden rahat etti

ama ilk yarı biraz mesafe açılınca hantallığı baskı yaparken çok bariz belli oldu

Maç içinde Davinson ile beraber beni en çok korkutan oyuncuydu. Durduk yere top kayıpları ve hatalar yapabiliyor ama bu maç çok çok iyi oynadı.

Büyük maçların oyuncusu net bir şekilde. Anadolu maçlarını fazla takmıyor reis. Genel hayat tarzı bu şekilde.

Lemina , torreira ve İlkay prime halleri olsa cidden avrupanın en iyi 5 takımından biri olurduk

Lemina bitik ama yürek koyuyor. Bence Sara gibi bundan da çıkıp düzgün dinamik savaşan ayağı iyi bir orta saha alsak Tadından yinmeezzx

Premir Lig ortasahası olduğunu çok bariz gösterdi. Şu performansla Liverpoolda da sırıtmazdı. Gerçekten muazzam oynadı o haksız sarıya rağmen ortasaha da sıfır hatayla kusursuz ve çok olgun oynadı.

Eski dikine driblingleri yok artık bu üzüyor ama artık daha olgun oynayarak ortasahada gladyatör gibi kapışıyor.

Defans haricinde en yıpratıcı adamımız. 3 senedir ortasahadaki yumuşaklığımıza deva oldu adam. İstikrarlı da olsa Türkiye'de şeyimizi sallaya sallaya şampiyon oluruz o kadar etkili bence.

Torreira ile birlikte sadece baskıyı defansı çok iyi yapmadılar üstüne üstlük çok mantıklı fauller yaptılar, her topa müdahale edip hamleli oynadılar. Bir ara Singo 'nun Lemina 'nın filan Street Fighter 'da Dhalsim gibi bacağı uzuyordu resmen

Ne oldu yav hani bu adam kronikti 90 dk kaldıramıyordu

Gs medyasına yağmurlu havada su verilmez. Öyle bir reziller

Lemina-Torreira bu takımda Okan hocanın oynatmak istediği orta sahanın bel kemiği 2 oyuncu tipidir (geniş alan savunmacısı ve dinamo) ve A klasmandır ikisi de.

Şimdi devre arasında yapmamız gereken B klasmanda olan genç potansiyelli "benzer tipte" oyuncu getirmek en azından 1 tane.

Lemina Live maçında bu kadar iyi oynadıysa bence bir sebebi Live maçı öncesinde az forma giymiş olması, dinlenme şansı bulması oldu. Live maçına hem mental hem fiziken %100 hazır çıktı. Ve %100 hazır bi Lemina'nın orta sahada savunamayacağı 3-5 tane oyuncu vardır dünyada.

Geri
Üst Alt