#99 Mario Lemina

Davinsonu fazla gommussun r.tas ama Leminanin kalmasi hususunda %100 katiliyorum..Bu sezon yanilmiyorsam bjk maciyla 3 mac stoper oynadi 3unde de sahanin yildiziydi .. Versatil olmasi elimizi cok rahatlatiyor
Eyvallah renktaş ama bilmiyorum benim stoper anlayışımda Davinson'un bir karşılığı yok. Bu sezon zaten komple top oynamıyor hadi diğer sezonlarda bizim oyun anlayışından dolayı bireysel olarak sivrildiği maçlar vardı ama bu sezon leyla gibi sahada.

Sozlesmesini uzatmak için neyi bekliyoruz!

Stoper anlayışımda stoper karşılığı yok da ne demek oluyor? Yeni kavramlar falan galiba. Davinson gibi defans bulmuşuk daha nasıl tatmin olamıyor insanlar süper birsey.

Geçen sene bazı maçlarda sivrilmis, komik, konuşma daha iyi ya kac tane maçta o kurtardı defansı ama millet balık hafızalı olunca böyle algı yapılabiliyor demek, maçları izlemeyen insanlar belki buna inanabilir ama neyse ya. Sırf bu sezon oynamadığı maçları kazanamadık bu arada ama olsun Sanchez stoper değilmiş 🤣

yorgun düşüyor bu tempoda

muhakkak o.s transferi gerekiyor 1 adet devre arası

torreira lemina şeklinde gitmiyor üç günde bir

bu arada bence sara orada gayet iyi. sara girebilir açıkçası

adamın 3 gündür videosu dönüyor twitterda şu barajda yorgunluktan nefes nefese kalmış hali

varını yoğunu ortaya koydu ajax maçında

sonra gidip deplasman maçına çift forvet çıkıp daha da yük bindiriyoruz

sonra lemina kötü

attigi golle osimhen'i yarim saat daha yordu

Bu da Jakobs gibi. Tırsa tırsa oynatıyorsun, tamamlarsa iyi. Yoksa kötü.

Geri
Üst Alt