#99 Mario Lemina

İngiltere'de 10 sene oynasa sakatlanmaz ama bize gelince 3.maçta ilk yarıda oyundan çıkıyor sayılır... Bu adamdan iyisi ve güveniliri lazım diye boşuna denmedi. Torreira ve Lemina'ya yedek olarak Kaan ve Berkan'ı düşünmemiz bile bir skandal.
2 genc denenebilirdi. En kötü maestroyu çak dursun orda yaw. Bas bas bağırıldı geçen sene iyi topçu diye. İlla 9 milyon euro maas verecez

Iki üc oyuncu olmayinca takimin tüm dengeleri bozuluyor, iste birseyel ayaklara bakmak bu oluyor, lemina olmayinca torreira öne katkisi azaliyor önde o presini yapamiyor.

Bu tip sık sakatlanan oyuncularla Okanball oynanmaz ya Okan hoca gidecek yada bu tarz sakatlanmaya meyilli topçular

Osimhen'in memleketindeki büyücülere haber salalım fişek gibi yapsınlar ihtiyaç var.

Kıymetlimiz.Gönül istiyor ki her maç olsun.

Swzon sonu kontrati bitiyor. Bi sene opsiyonu var galiba. Devam etse 34 olacak. Soguk aylari sevmeyen pashamizin yerine hazirliklara baslayalim.

1000027890.webp

Tabloya bakinca bize gelince sakatlaniyor gibi görünüyor.

Lemina iki sene daha oynar. Ama kesinlikle ana planda olmamalı. Tam 45 dklik yedek. İşte yediğimiz lemina gibi olmalı. Sahada oynayan nasıl olmalı siz pay bicin. Ama kesinlikle kalmalı. 2 sene daha

2019 yılı yine kadıköydeki derbi öncesi sakatlandığında acayip üzülmüştüm. Kazanınca maçtan sonra yağtığı sevinç paylaşımını hala hatırlıyorum inşallah bu sefer oynar sahada yapar paylaşımı.

Stoper güçlü kalmalı. Baskıyı kaldırcak tecrübesü var. Maç şansı yanında olursa kötü oynayacağını düşünmüyorum. Bu tip maçları hep oynadı.

Geri
Üst Alt