#99 Mario Lemina

Lemina’nin böyle oldugunu zaten daha önceden biliyorduk

Üc günde bir mac oynayacak bir oyuncu degil lemina

Ekonomik kullanmamiz gerekiyordu ama bunu hic bir sekilde saglayamadik cünkü cok fazla sayi da sakat oyuncumuz var

Lemina ve jacops gibi kolay sakatlanan oyunculari ekonomik kullanmayi ögrenmeliyiz yani hafta da bir mac olmali bunun icin de rotasyon yapilmali

Yav abicim iyi hoş da bu ne ya. Yarım saatlik oyuncu mu olur. Hiç uğraşmaya gerek yok, gönderip yerine birini almalıyız.

Bize bi 45 dakikalık daha lemina lazım hasso leminayi çıkarınca onu alıp siritmamasi lazım.
Lemina biz taraftarın takım üzerinde ne kadar etkili olduğunun en önemli kanıtı. Lemina olmasaydı geçen sene tescilliler alırdı şampiyonluğu

Toreyra kadar önemli bir heriw ben hatta sakatlanmasa daha çok beğeniyorum kodumu indiren tarzından ötürü.

Oyuncu tercihlerimizi ilk premier ligden yapmalıyız, adam hala ben o ligin oyuncusuyum diye bağırıyor ilk fener maçında ortasahadan koşup yetişiyordu toplara. İlk yarı eğer pl'de ıskartaya çıkan siyahi yakalarsak yapışmalıyız. Düzenli oynayan tiplerden.

Tuttu ve iyi de iş çıkartıyor. Yalnız bu şekilde yaparak oyuncuyu düzenli formdan uzaklaştırıyoruz. Allah korusun daha uzun süreli bir sakatlığa da mahal verebilir. Davinson bozmayıp, Barış sağ bek net bir seçenekken, macera boş geliyor.

Bence Şahmaran gibi üçe bölelim, başını Okan yesin, gövdesini takım çorba yapsın, kuyruğunu da yönetim yesin.

Pu kaka.
:p

Ulan defansttan bir vikiyon Bizim takım mala bağlıyor. Çok büyük oyuncuymussun

36 yaşına kadar oynar. Son 2 sene iyi bir stoper yedeği olur. Adami nerde oynayacağımızı şaşırdık şu an.

Lemina normalde 15. dakikada falan çıkacaktı, görmemiş olabilirsiniz bildiğin Okan hoca pışpışladı Lemina'yı, sırtını sıvazladı yaparsın edersin koçum gazı verdi.

Bence hoca risk almak istemedi ve maç 2-0 olunca oyundan çıkarmasının nedeni de bu. Monaco maçı olmasaydı 70-75 dakika falan rahat oynatırdı.

Bence hoca risk almak istemedi ve maç 2-0 olunca oyundan çıkarmasının nedeni de bu. Monaco maçı olmasaydı 70-75 dakika falan rahat oynatırdı.

Heis üstte yazdım, Lemina maçın başında attığı depar sonrası bi sıkıntı yaşadı... Kasığıyla ilgili muhtemelen.

PL'de her mac 11 bize gelince oldugu şey Turkiye'yi bir taraflarina takmamasi. Ekmek parası zor UK'de, burada rahat. Zaten bu tarz oyuncuları almakta en buyuk sorun da bu, kisiliginde disiplin ve istikrar yoksa her topcu Turkiye'de bozar. Onun icin transferler Torreira, Osimhen, Muslera vb. saglam karakterli insanlar olmali. Icardi bile su an elinde patliyor kisilikten dolayi, ki adam neler yapti 2 senede. Ama istikrar ve profesyonel olmak baska birsey, bir hayat tarzi. Bu tarzi benimsemis insanlar genellikle basarili oluyor, istikrarli oluyor.

Lemina stoper oynadığı zaman da orta saha oynadığı zaman da bizim için çok kıymetli, çok üst üste zorladığımız zaman da sakatlık sorunu olacağını biliyoruz zaten. Benim korkum biz hep Lemina ile birlikte kullanabileceğimiz bir oyuncu düşünürken Lemina 'nın bu yoğun tempodan bıkıp kendini Arap yarımadasına filan atma derdine girerse o zaman işimiz zor işte

monaco maçında ne olur oynayacak diyin

1a.webp

Geri
Üst Alt