#99 Mario Lemina

Bu adam zaten daha sık sakatlanmamak için oyun tarzını değiştirmiş biri

Eskiden hepinizin bildiği gibi bu adam öne doğru delici driblingler atıyordu.

Bu tarzını değiştirip daha basit oynayan bir oyuncuya evirmiş kendini

Bu bilindiği halde yedeğini almamak nasıl bir skandal planlama hatası anlamıyorum

Bas bas bağırdık ya orta saha alın diye okan hocada berkan var kaan var gibisinden saçma sapan yanıtlar verdi

Öncesinde de bu isteklere 12 kişi mi oynayacağız falan dedi

Abi sen orta sahaydın orta sahanın önemini nasıl anlayamazsın bunu bir türlü çözemiyorum

Gabonun alacağı 3 puan bize mi yazılıyo zannetti acaba hocamız mt da oynasın diye bizi riske attı

Afrika kupasına da 4 oyuncunun gittiğini zannediyodu ,sonra 3 dediler o da lemina mı gitmedi sandı bu sefer naptı anlamadım ki

Ben bu adamı anlayamıyorum arkadaş

Afrika'da kim güçlü kim güçsüz onu da bilmiyorum. Gruptan çıkar mı çıkamaz mı tam muamma

Bizde oynamayıp da Afrika kupasına katılması tam bir fiyaskodur. Kimse kusura bakmasın. İyiyse oynayacaktı bizde de, sakatlanacaksa da burada sakatlansın arkadaş.
Ne lan burası revir mi?

Ocak başında döner gibi. İlk maçı kaybetmişler. Fil dişine de yenilirler.

1767527592669.webp

Yarini yinede bay gecsin

Yerine bir sürü orta saha ismi geçiyor ama iddiaya girerim ki Mario Lemina o formayı kolay verecek kalitede bir oyuncu değil. Juventus görmüş ve senelerce EPL de istikrarla oynamış bir adamdan bahsediyoruz.
20260104_184751.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dahil çoğunluğun düştüğü bir hata var;

''Merkezde Lemina varken sorun yok, olmadığı zamanlar için ikamesi lazım'' diyoruz hep.

Lemina' nın formda olduğu maçları ve iç ferahlatan müdahalelerini baz alıyoruz galiba. Onun da yetersiz ve enerjisinin düşük kaldığı sekanslar az değil aslında. O yüzden yerine/yedeğine alınacak oyuncu çok önemli. İlle parlak CV ye sahip olsun demiyorum; Dennis gibi enerjisi yüksek biri de olabilir...

En kötü maclardan bitanesi geldiginden beri. Bu adam fizigi yerinde oldumu fenerin orta sahasini tek basina alt eder.

Ayakta duramayan Lemina'ya pek alışık değiliz, şaşırdım.

Milli takım şartları kendisini geriye götürmüş. Toparlar.

Geri
Üst Alt