Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.472
- 1.699
- 1.948
mırın kırın yapıyorsa gönderin yerine birini alın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok emeği geçti, yeterince faydalandık ve artık vedalaşma zamanı geldi.
çok çamur herif değil mi ya? final maçında da gördük. Tamam iyi futbolcu ama Türk hakemleri top oynatmaz .Bunu gönderip yerine paradesi alalım. Senelik 3.5 mio maaş ve 2 milyon imza parası verelim
Hicbirsey bilmiyorsan Ada Yuzgec i oynat.Emin ol daha yürekli oynar.Valla gitsin ya, gitsin de cidden merak ediyorum aynı seviyede daha çok oynayanını alabilecek miyiz
Yürekli oynamakla futbolcu olunmuyor ya da başarı gelmiyor, üstüne Ada forvet oyuncusu.Hicbirsey bilmiyorsan Ada Yuzgec i oynat.Emin ol daha yürekli oynar.
Geçen gün attığı golü izlediysen eğer öyle dusunmezsin.Bence Kutucudan daha çok vereceği kesin.Emin olabilirsin.Sadece güvenip oynatmakla başlamak gerekiyor.Kutucunun yaptığı her işi yapar merak etme.Kutucu deyince aklıma en son oynadığı maçta dağa taşa vurması geliyor nedense.Yürekli oynamakla futbolcu olunmuyor ya da başarı gelmiyor, üstüne Ada forvet oyuncusu.
Lemina konusundayız şu an.Geçen gün attığı golü izlediysen eğer öyle dusunmezsin.Bence Kutucudan daha çok vereceği kesin.Emin olabilirsin.Sadece güvenip oynatmakla başlamak gerekiyor.Kutucunun yaptığı her işi yapar merak etme.Kutucu deyince aklıma en son oynadığı maçta dağa taşa vurması geliyor nedense.
Kutucu yerine tabiiki oyuncu alınacaktır. Sadece temennimi söyledim.Lemina konusundayız şu an.
Ada'yı da 13-14 yaşından beri biliyorum, hazırlık maçını izlemeye ihtiyacım yok.