#99 Mario Lemina

10 metre alanda top oynayan part-time futbolcu. Ciddi katkıları oldu, bilhassa bir önceki sene devre arası gelip ciddi katkı verdi ama 100 milyon maaş bağladığım bir organizasyonda en kritik pozsiyonu Lemina ile doldurmak intihar gibi bir şey.
Üstelik yaşının olduğundan 2-3 yaş büyük olduğunu düşünüyorum.

Beyler sakin taraflar %99.9 anlaştı. Sadece Lemina 10 bin euro gibi küçük bir imzanın tescili için tasdik ücreti istiyor.

Dursunda ohaaa ohaan ne 10 bini diyor.

Taraftar getirmisti olm adami simdi niye sövüyolar.

Adam haklı, baktı herkese ederinin uzerinde maaslar veriliyor adam da ext istiyor

Yonetimin yerinde olsam şutlarım ama bu maaslari veren ekip, leminanin taleplerini de kabul eder.

neyse giderse en azindan artik 12 kisi sahaya cikmamiza gerek kalmaz

Valla gitsin ya, gitsin de cidden merak ediyorum aynı seviyede daha çok oynayanını alabilecek miyiz

Yürekli oynamakla futbolcu olunmuyor ya da başarı gelmiyor, üstüne Ada forvet oyuncusu.
Geçen gün attığı golü izlediysen eğer öyle dusunmezsin.Bence Kutucudan daha çok vereceği kesin.Emin olabilirsin.Sadece güvenip oynatmakla başlamak gerekiyor.Kutucunun yaptığı her işi yapar merak etme.Kutucu deyince aklıma en son oynadığı maçta dağa taşa vurması geliyor nedense.

Ayni maas + daha yüksek primlerle kalsin iste. Cok mac yaparsa 3,x milyon alir. O parayi baska kimse vermez ve bizimkiler zaten bir lazim olan yere transfer yapmiyorlar diye, bu sene stoper almayiz ve orda da arada bir oynayarak baya mac yapar.

Geçen gün attığı golü izlediysen eğer öyle dusunmezsin.Bence Kutucudan daha çok vereceği kesin.Emin olabilirsin.Sadece güvenip oynatmakla başlamak gerekiyor.Kutucunun yaptığı her işi yapar merak etme.Kutucu deyince aklıma en son oynadığı maçta dağa taşa vurması geliyor nedense.
Lemina konusundayız şu an.

Ada'yı da 13-14 yaşından beri biliyorum, hazırlık maçını izlemeye ihtiyacım yok.

Yerine Ugo falan oynarsa gittiğinde çok söversiniz.

Ne vereceği belli geçen sene CL de en iyi 3 isimden biri olan aidiyeti olan adamı bırakıyorsak yerine daha genci ve istikrarlısı alınmak zorunda

O da 50 Milyon Euro.

Ama biz gelinen nokta da 6 taksitte 3 milyon zorunlu olmayan opsiyonla kiralık saçma sapan adamlar peşinden koşuyoruz.

Yönetim çok net dur emri almış gibi takılıyor. 6 ayı tamamlayamazlar bu kafa ile.

Lemina'nın amacı ne lütfen net olarak anlayan birisi anlatsın.
Kulüp zam yaptı daha fazla mı istiyor yada ne yapmak istiyor.
Ben Lemina olayını çözemedim.??

Bunun nazini cekmek zorunda miyiz?

Bizden daha iyi bir kulup bulabilse giderdi zaten.

1 sene daha kalmasini istiyordum ama 20 Temmuz oldu, hala bunun sozlesmesi ile ugrasiyorsak yollari ayir gitsin.

Geri
Üst Alt