#99 Mario Lemina

Bu seviyede oynayıp bir yazı bu kadar mı boş geçirdin birde sözleşme uzatmak için kaç hafta bekledin

Yazın hiç bir şey yapmamış sadece yatmış

Geçen sene de berbattı. Ama medya da sözde bilir kişilerin şişirmesi. Pohpohlamaya devam.
Topçu değil

Zaten herkes antrenmanı sevmediğini söylüyordu, onları haklı çıkarırcasına yaz boyu yatıp gelmiş. Gitse hiç üzülmem, form tutması en az 2 ay gibi çünkü.

Şu an gs deki en kötü futbolcu. Ayak kalitesi kaan ayhan'ın gerisinde. Yönetimi tebrik ederim buna yol verirlerse

gitmiyosa kadro dışı bırak listeye yazma lisansı iptal et sarr almamız lazım

Bu bir anda forumca niye üvey evlat muamelesi görmeye başladı anlamıyorum. Tamam ben de yerine daha iyi birisi gelsin istiyorum ama Lemina'yı da itin bir tarafına sokmaya gerek yok. Epey katkıları oldu. Kalırsa da yine katkı sağlar.

Sıkıntı şurada lemina stoper yedekler diye tutuldu. Davinsona kalacaz tamamen singo uclde sağda olursa. Stoperde iyi alternatifti. Sarr gelecekse gitmesi gerekiyor.

her yere yetismeye calısıyor haftaya oynayamaz sakatlanır

Sakatlık ihtimali düşük olan bir Lemina kadro planlamasında vazgeçilmez oyuncularından biri olur. Yükünü hafifleterek kullanmanın yararlı olacağı görüşündeyim. Gönderilme/istememe durumu sakatlık sorunları ile bağlantılı olsa da, kalite.

top çalma filan iyide aşırı geriye çekiliyor orta saha yol geçen hanına dönüyor.

Geri
Üst Alt