#99 Mario Lemina

Stopere geçtikten sonra çok iyi uzun paslar verdi.Özellikle 2.golün başlangıcı direk kendisiyle başladı

yediğimiz ikinci golden önce o topu niye ortaya rastgele vurdu anlamadım
sonra taca çıktı gol yedik
pil bitiyor gibi

apo gibi kazı kazandan çıkan parayla alınıp tüm yıllanmışlığına rağmen elinden geleni yapan 1 adam. lemina elbette yetersiz de sağlam adam almak yerine koş koş sözleşme uzatan da kendisi değil. ortada 21 yaşında pl'den gelip sahaya sedat ağçay kadar karakter koyamayan adamlar varken lemina'ya laf atmak çok da verimli değil.

Orta saha icin artik yetersiz kaliyor stoperde isini yapiyor , en begendigim özelligi, defans dan uzun isabetli yerden paslari

1788289736569.webp

1788289749366.webp

1788289767434.webp

Alınırken çok da desteklemediğim bir isimdi, ama geldiğinden beri takır takır oynuyor. O gün Lemina diye ağlayanlar şimdi canları sıkıldı diye Lemina gitsin yerine Fofana vs. gelsin istiyorlar.

"Yeni transfer dopamini" bağımlısı taraftarı dinlememek lazım. Olur da performansı düşerse gönderilir, ama şu ana kadar yeterli performans gösteriyor takımda da duruşu ve yeri önemli konumda.

kilometrisi en az 2 katını bulacak 3 yaş büyük kante kadar profesyonel olabilecek mi bakalım.

Performanstan bağımsız bir şey demek lâzım. Her maça 50 tane bandajla çıkan adama güvenemezsin. Lemina'yı aldırmak için yanıp tutuşan biriydim fakat adam artık her maç risk, her an oyundan adelesinden dolayı çıkabilir.

Yerine adam almayan yönetime ağır küfür ediyorum.

Tas gibi oynuyor ama her an sakatlanacak diye korkuyor insan

Idareli kullanmaliyiz, SL icin Osi‘den sonra en önemli oyuncumuz

Her an kasık adele tutup yere yatacakmış hissiyatı var

Edit: yazdıktan 2-3 dk sonra oyundan alındığını gördüm

Geri
Üst Alt