Bir türlü takımla olamadı. İçerdeki ekip yedi umiti o dönem. Nedendir bilinmez

Okan Buruk'a tek kelime laf söyleyemeyen , futbol yorumculuğu değil amigoluk yapan ama yine de çok sevdiğim bir eski futbolcumuz

Ümit Karan'ı çok severim, sektörde kendisiyle çalışma fırsatım da oldu. Kendisi has Galatasaray'lıdır. Dışardan o ciddi havayı vermediği için midir bilmiyorum pek öyle gözükmez ama futbol bilgisi epey iyidir. Zira kendisiyle en son konuştuğumuzda geçen sezonun ortasıydı, hem ŞL hem lig adına yaptığımız sohbette tüm tahminleri tuttu.

Edit: Türk futbolunda da kendisinden daha fantastik şutlar çekebilen ve bitiriciliği daha iyi yerli bir futbolcu da görmedim. Bugün 25'li yaşlarında olsaydı Galatasaray'ın net forveti yine kendisi olurdu.

* .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Arif Doğan Karakaya

oncelikle , programi bugune dek izlemedim.
ancak , sevgili niku nun *bahsini ettigi durumu onemli ve kayda deger buldum.
konsantrasyonumuz / konsantrasyon / son ana kadar gitmek / camia olarak ciddiyet :
belirtmek gerekir ki ^galatasaray genlerinde her daim mevcut ve var olan olgu .
sevgili niku nun da belirttigi gibi -> *tersi ise : yoktur - bildim bileli . - aman dikkat .

*rehavet en buyuk hata olur . futbolun aci sakasi da denebilir .
ki, sirf bu yuzden vakti zamaninda - konsantrasyon basligi - acma geregi zorunlulugu gormustum .
<-hatirlayanlar vardir .

bu arada , istisna izledigim yayinlar ; taktik vsye dair orhan uluca , maci tutkulu ve gercekci samimi yorumlariyla konusan nihat kahveci yayini ,
son olarak rutin, bizle ilgili her turlu konu da
^ eski acik kanali ^ disinda *yayin izlemiyorum.nacizane.

saygi ve selamlar .

* .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Arif Doğan Karakaya

oncelikle , programi bugune dek izlemedim.
ancak , sevgili niku nun *bahsini ettigi durumu onemli ve kayda deger buldum.
konsantrasyonumuz / konsantrasyon / son ana kadar gitmek / camia olarak ciddiyet :
belirtmek gerekir ki ^galatasaray genlerinde her daim mevcut ve var olan olgu .
tersi ise : yoktur bildim bileli . - aman dikkat .

*rehavet en buyuk hata olur . futbolun aci sakasi da denebilir .
ki, sirf bu yuzden vakti zamaninda - konsantrasyon basligi - acma geregi zorunlulugu gormustum .
<-hatirlayanlar vardir .

bu arada , istisna izledigim yayinlar ; taktik vsye dair orhan uluca , maci tutkulu ve gercekci samimi yorumlariyla konusan nihat kahveci yayini ,
son olarak rutin, bizle ilgili her turlu konu da
^ eski acik kanali ^ disinda *yayin izlemiyorum.nacizane.

saygi ve selamlar .

Bu iş biraz show işi Suat abi yav :D Ben de yorumcu olsam bu şekilde takılırdım :D Amaç gündem neyse onu yorumlamak onu konuşmak olmalı :D

Geri
Üst Alt