A Grubu M:1 | Fransa 2-1 Romanya | M.S | 10 Haziran | TRT 1

Valla ne yalan söyleyeyim kanatları olcan , yasin olan takımın Torje'yi istememesi ancak biz Türklere aittir

Al hiç olmadı kenarda beklesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Td değil demek fazla abartı olur ama acayip takıntıları var. Taktığı zamanda fikrini değiştirmiyor...

Burak Cenk yerine oynaması tamamen adaletsizliktir. Bunu Terim'i seven biri olarak söylüyorum

abartı falan değil. beş para etmez komisyoncunun teki. teknik, taktik yok, anca gazla yönetsin.

Viorel Moldovan beni 18 yil öncelerine götürdü... Hey gidi günler be.

Torje oyuna girdiğinde Evra'nın endişesi gözünden okunuyordu

Sagnadan gıcık alıyorum sabriden bile bu kadar nefret etmiyorumdur takım kontrata çıksın yine topa basar geriye döner

Bu kadar çok Afrika kökenli adamı doldurursan takıma sıkıntı olur işte.

Afrika kökenli olup farklı olan tek kişi Zidane'dı oyun zekası olarak.

lacazette ben arfa hatta formsuz olsada nasrinin olmaması bencede büyük dezavantaj fransa için

göbekteki üclü yaratıcı degiller
Melo selçuk dzemaili üçlüsü kadar oynamadı orta üçlü. Çok normal yani Pogba ağır, Kante defansif, Matuidi etkisiz kaldı. En fazla 2 gol atabilecek bir takım çıkardı Romenler sağlam savunuyor cılız Fransızlara karşı.

Grigore-Chiriches ikilisi Alpay-Bülent'ten beri milli takım düzeyinde izlediğim en iyi stoper ikilisi.

Carole'ün şu kadrosa olmaması skandaldır

Evra yerine Carole oynasa daha iyi olurdu.

{taptap}

Digne çok yanlış kariyer planlaması yaptı brumayla birlikte 2013un en dikkat çeken oyuncularından biriydi

Geri
Üst Alt