Ben böyle olunca çileden çıkıyorum üst oynuyosun ilk yarı 1-1 bitiyo maç öyle bitiyo çıldırıyorum.Sonra da gözüm hiç bişeyi görmüyo.Gece kupon yapmıştım.Kolombiya maçına KG yok verdim kostarikaya pozisyona giremeyen takım kolombiyaya gol attı en iyisi bu turnuva maçlarında üst oynamak,oranı en azından oynamaya değer yani.Bu gece için haiti gol atabilir denenir bence biraz macera olacak ama denenir.Bir de ekvator-peru maçı berabere gibi duruyo ama perunun kadrosu da çok iyi değil.Ekvador da denenebilir.Bi de nba maçı var gece galiba.Ona da bu sefer clevland alır gibi duruyo ama yine alt olabilir.Çünkü savunmalar sertleşir bu maç iyice
Neler neler abi ya, çıldırmak için maç çok.
GSW süpürecek şeklinde güçlü bir his içerisindeyim ama NBA ile aram eskisi kadar iyi değil sana güveneceğim. Haiti gol atar güzel sürpriz olabilir. Peru karşısında güzel oynamışlardı ülkenin kapasitesini düşününce.
Bu arada Portekiz maçına 5-0'dan sonra 62. dakikada sıradaki gol dakikası 61-75 aldım. Şu an maç 7-0 ve son 2 golün dakikaları 77 ile 80. :asd22:
Son düzenleme: