A.L L Grubu | Beşiktaş 1-0 Cska Sofya | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: A.L L Grubu | Beşiktaş - Cska Sofya | 16 Eylül | 22.05 | Star

Guti için izlerim ben bu maçı :) Umarım bjk kazanır.

sahamız harbiden kötü ötesi ama düzelcektir.inönü zemini geçen sene bursa maçında o yağmurdan sonra bile bozulmamıştı.artık nasıl bir konserler olduysa artık...

BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Ekrem, Zapotocny, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Guti, Ernst, Hilbert, Holosko, Tabata, Nobre

TEKNİK DİREKTÖR: Schuster

CSKA SOFYA: Chavdarov, Vidanov, Esposito, Minev, Yanchev, Trifonov, Galchev, Marquinhos, Tonev, Spas, Sheridan

TEKNİK DİREKTÖR: Jovanovski

Bjk cok ofansiv cikmis gibi. Cska kontra ataktan cok pozisyon bulabilir.

Bjk cok ofansiv cikmis gibi. Cska kontra ataktan cok pozisyon bulabilir.

ntv sporda muhtemel 11i gördüm ve tek önlibero ernsti görünce inş böyle yapmaz dedim ama yaptı maalesef plzen ve ibb maçıdna tek önlibero ile çıktıgında ne oldugunu gördük umarım korktugum başıma gelmez bir kadro hatası yüzünden kayıbımız olmaz

Guti'yi çıkar kadrodan Beşiktaş bu takımı yenemez.

İyi pas yapınca Tabata'nında gerçek kalitesi ortaya çıkıyor.Hayri abimiz haklıymış bu konuda.Bu gece iyi işler bekliyorum.

Hadi BJK al maçi

ntv sporda muhtemel 11i gördüm ve tek önlibero ernsti görünce inş böyle yapmaz dedim ama yaptı maalesef plzen ve ibb maçıdna tek önlibero ile çıktıgında ne oldugunu gördük umarım korktugum başıma gelmez bir kadro hatası yüzünden kayıbımız olmaz

Schuster'in mentalitesi bu. Oynattığı takımlarda hep bunu yapmış top kullanabilen adamlar çapa adamlardan daha değerli onun için. Fink de sanırım hala gitmedi, Necip ve Aurelio da yedek. Rakibi tanımıyorum ama akıllı oynarlarsa çok pozisyon bulurlar. Neden kalede Hakan var Cenk bu kadar iyiyken orasını da anlamak güç. Çocuk bu kadar iyiyken kesildi

Schuster'in mentalitesi bu. Oynattığı takımlarda hep bunu yapmış top kullanabilen adamlar çapa adamlardan daha değerli onun için. Fink de sanırım hala gitmedi, Necip ve Aurelio da yedek. Rakibi tanımıyorum ama akıllı oynarlarsa çok pozisyon bulurlar. Neden kalede Hakan var Cenk bu kadar iyiyken orasını da anlamak güç. Çocuk bu kadar iyiyken kesildi

Hakanda plzen maçının kurtarıcısıydı hakan bu formdayken küstürmek dogru olmaz şahsen 3 kalecide kaleye geçse telaşlanmam tek korkum tek ön libero

Hakanda plzen maçının kurtarıcısıydı hakan bu formdayken küstürmek dogru olmaz şahsen 3 kalecide kaleye geçse telaşlanmam tek korkum tek ön libero

Yahu Hakan kaç maçtır oynamıyor ben mi yanlış biliyorum ? :o Hakan'ı bu dakikadan sonra kazanmaktansa, Cenk bu kadar iyiyken onu koyarım şahsen. 15 yıl durur kalede. Böyle adamları iyiyken kesmek konsantrasyon eksikliğine yol açar. İBB maçındaki gibi oynatacak büyük ihtimalle, ofsayt taktiği saçmalığını yaparsa kötü ama Beşiktaş ne yapıp edip alır bu maçı. İyi bir takım olduğunu sanmıyorum rakibin ne olursa olsun yenilirler.

Yahu Hakan kaç maçtır oynamıyor ben mi yanlış biliyorum ? :o Hakan'ı bu dakikadan sonra kazanmaktansa, Cenk bu kadar iyiyken onu koyarım şahsen. 15 yıl durur kalede. Böyle adamları iyiyken kesmek konsantrasyon eksikliğine yol açar. İBB maçındaki gibi oynatacak büyük ihtimalle, ofsayt taktiği saçmalığını yaparsa kötü ama Beşiktaş ne yapıp edip alır bu maçı. İyi bir takım olduğunu sanmıyorum rakibin ne olursa olsun yenilirler.

Hakan sakat yeni düzeldi diyebilirz neyse ben maça geçiyorum herkese iyi akşamlar

Iki takimda 4-3-3 oynuyor.

Guti'nin ilk Uefa maçı mıymış :o Vay arkadaş :D

Cevap: A.L L Grubu | Beşiktaş 0-0 Cska Sofya | 16 Eylül | İlk Yarı | Star

Yedeklere bak hepsi bizde 11 oynar:S

1. Rüştü

7. Quaresma

8. Nihat Kahveci

13. Bobo

18. Necip Uysal

20. İbrahim Toraman