Tamer Büyük
Parçalı Üye
- 28 Nisan 2009
- 4.199
- 128
- 1.503
Cevap: A.L L Grubu | Beşiktaş - Cska Sofya | 16 Eylül | 22.05 | Star
Guti için izlerim ben bu maçı
Umarım bjk kazanır.
Guti için izlerim ben bu maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk cok ofansiv cikmis gibi. Cska kontra ataktan cok pozisyon bulabilir.
Guti'yi çıkar kadrodan Beşiktaş bu takımı yenemez.
ntv sporda muhtemel 11i gördüm ve tek önlibero ernsti görünce inş böyle yapmaz dedim ama yaptı maalesef plzen ve ibb maçıdna tek önlibero ile çıktıgında ne oldugunu gördük umarım korktugum başıma gelmez bir kadro hatası yüzünden kayıbımız olmaz
Schuster'in mentalitesi bu. Oynattığı takımlarda hep bunu yapmış top kullanabilen adamlar çapa adamlardan daha değerli onun için. Fink de sanırım hala gitmedi, Necip ve Aurelio da yedek. Rakibi tanımıyorum ama akıllı oynarlarsa çok pozisyon bulurlar. Neden kalede Hakan var Cenk bu kadar iyiyken orasını da anlamak güç. Çocuk bu kadar iyiyken kesildi
Hakanda plzen maçının kurtarıcısıydı hakan bu formdayken küstürmek dogru olmaz şahsen 3 kalecide kaleye geçse telaşlanmam tek korkum tek ön libero
Yahu Hakan kaç maçtır oynamıyor ben mi yanlış biliyorum ?Hakan'ı bu dakikadan sonra kazanmaktansa, Cenk bu kadar iyiyken onu koyarım şahsen. 15 yıl durur kalede. Böyle adamları iyiyken kesmek konsantrasyon eksikliğine yol açar. İBB maçındaki gibi oynatacak büyük ihtimalle, ofsayt taktiği saçmalığını yaparsa kötü ama Beşiktaş ne yapıp edip alır bu maçı. İyi bir takım olduğunu sanmıyorum rakibin ne olursa olsun yenilirler.
Yedeklere bak hepsi bizde 11 oynar:S
1. Rüştü
7. Quaresma
8. Nihat Kahveci
13. Bobo
18. Necip Uysal
20. İbrahim Toraman
55. Aurelio
Yedeklere bak hepsi bizde 11 oynar:S
1. Rüştü
7. Quaresma
8. Nihat Kahveci