A.L L Grubu | Beşiktaş 1-0 Cska Sofya | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: A.L L Grubu | Beşiktaş 1-0 Cska Sofya | 16 Eylül | Maç Sonucu

Beşiktaş'ı kutluyorum. Galip gelmelerine sevindim. Hakettikleri bir galibiyet aldılar. Umarım devamını getirirler. Birara Tabata-Guti resitali izledik. Mükemmel paslaşmalar yaptılar.

Hakettiklerini düşünmüyorum. Şanslılardı hatta.

Bu kadroyla bu kadar taraftarı ilk defa böyle gördüm :S Quaresma girince biraz hareketlendi topu iyi sakladı yaptırdı faulü gutiye dicek birşeyim yok onun dilinden anlıyan quaresma ve bobo var o ikisi olmayınca zorlandı ilk 11 in yarısı yedekti

Kim o yarısı yedek olanlar ? Biz yanlış bir maçı izledik galiba :)

İyi yırttınız valla. Bol bol dua et boş pozisyonda atsaydı eleman bugün tüplere zam yaparlardı devre arası yeni oyuncular için.

Hakettiklerini düşünmüyorum. Şanslılardı hatta.

Hele ikinci yarı tek kale oynadılar. Eğer golü erken bulabilselerdi sonuç çok daha farklı olurdu. Bunu yapabilecek futbolu oynadılar ama golü bulamadılar.İnşallah başka sefere.

Ben burda tartışmaya gelmedim gerçekleri konuşuyorum
11tloux.jpg
yedek kulubesine bakabilirsiniz ilk yarıda holosko atsaydı farka gidilirdi ikinci yarı tek kale oynandı adamların 2 pozisyonu vardı birinde açısı yoktu birinde dışarı çevirirken hakan tuttu 9 kişiyle defans yapan takıma gol atmak hele bu zeminde uefa kupasında çokda kolay değildir

Geri
Üst Alt