A Milli Basketbol Takımı Takip Başlığı

3'e düştü tekrar bitmiyor bir türlü.

cediyi affetmem, edilecek gibi degil, devler sapir döküldüler meydan boslara kaldi.
kupa almanyanin.

Ponitka kadar oynayacak oyuncumuz yok. Euroligin 2. 3. sinif oyuncusu.

Koçum Ponitka.
Ulan KSK’nin kapısından döndü turnuva öncesi, üzülmüştüm; şimdi daha çok üzüldüm. 26 sayı, 16 rb, 10 asist nedir öyle ? Doncic izle de top nasıl oynanırmış öğren

Koçum Ponitka.
Ulan KSK’nin kapısından döndü turnuva öncesi, üzülmüştüm; şimdi daha çok üzüldüm. 26 sayı, 16 rb, 10 asist nedir öyle ? Doncic izle de top nasıl oynanırmış öğren
Kapısından dönmese nolcak, daha önce yine geldi Karşıyaka'ya 1 sene oynadı ayrıldı.

Düzgün yapılanma olmadığı sürece 1 yıl görev yapar giderler bu tarz oyuncular. Yanisi bu.
Yapılanma ile alakalı değil, bütçeyle alakalı. Bizim ligimiz iyi bir lig. Bizim başaltı takımlarımız Euroleague seviyesine(en azından Zalgiris, Asvel vb seviyesine) potansiyelli oyuncu yollamak için çok uygun takımlar. Adamlar zaten çıkış yapıp oralara gitmek için buraya geliyor; zaten Zalgiris kadar bile para veremez Karşıyaka, Tofaş vb. Buna biz de dahiliz. Ponitka da buna uygun oyuncuydu o yüzden bir sene oynadı ve gitti. Tekrar gündeme gelebilmesi bile enterasandı zaten, artık pazarı olan bir oyuncu. Nitekim bu yüzden de olmadı.

Kısacası potansiyelli oyuncu bulunca bir sene oynatmak bile kar deyip kadrona katman lazım.

Polonya birazdan fransaya saplayacak hayirlisiyla.

İspanya iyi döndü son 5 dakika.

En kötü kadrolarıyla gelen fransa ile ispanya final oynayacak. Avrupa basketbolu bitmiş.

Geri
Üst Alt