A Milli Basketbol Takımı Takip Başlığı

Hörtel senede bir mac iyi oynar o da bize denk geldi. 4. ceyrek ve uzatmada hucumu iyi yonetti. Her zamanki malliklarindan birkac tanesini yapti ama genel ortalamasinin cok ustundeydi. Sanssizlik. Bi de goberte 10 dk boyunca 5. faulu aldiramadik. O bölümde sengun is yapabilirdi.

Sağlık olsun diğer 3 takim bize 20 fark basar fransayla kafa kafaya oynariz diye düşünüyordum. Oynadık. Yapacak bir sey yok.

son top kaybı durumun özeti oldu

Cedi Osman milli takıma alındığı müddetçe bir daha bu takımı ne izlerim ne destek veririm. ABD maçını da onun sayesinde vermiştik, bu maçta. Şu yaptıklarını düşman yapmaz.

Simdi doncici izleyip gozlerimizdeki kanı silelim.

Alttan kim geliyor bilmiyorum. Sadece Adem Bona var simdilik. Kısa olarak yine zayif kalacagiz gibi

Futbolda mt osyı geçemiyor adamlara vatanı savunuyolar dediler

Baskette süre alıp oynamalarına kadar ayağa düşürdüler işi

Fb gol atıyo joga bonitoymuş ilahi adaletmiş

Sporu rezil edenlerden biride bu spikerler

Daha ertem mertem var anasını satim her alanda rezil kepazeyiz

Yok biri 35 dakika diğeri 37 dakika oynamış. Sen 12 adam çağırıyorsun. 2 3 dakikada olsa çıkar kenara bu adamları. Rotasyon yap. Rotasyon yapmayacaksan çağırma bu adamları. 12 adamından faydalanman gerekiyor.

Ergin Ataman zaten ayrı bir olay. Hoca maç bitmemis kenarda yas tutuyorsun. Sen böyle yaparsan oyuncudan ne bekliyorsun?

Geçen maçta yazdım sonunu getiremiyoruz. 20 senedir izlerim milli takımı. Sürekli mı aynı problem olur? Mac sonunu oynayamadigimiz sürece bizden büyük takım olmaz maalesef.

Yazık günah ya. Sürekli umutlanip kahroluyoruz. Şu Fransa'dan neyimiz eksik?

Biz de son zamanlarda o kimlikte değiliz. İyi oynadığımız ve sahamızda göz göre göre verdiğimiz UEFA EL Barcelona eşleşmesi örnek buna geçen yıl. Şu ülkede winner olan iki takım var. Anadolu Efes ve VakıfBank. Bizmişiz, Fenermiş. Milli Takımlarmış. Hepsi, hepimiz loserız maalesef.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim Barça maçında Torrent’in kazanmayı düşünmemesi sorundu bence. İlk yarı olan oyunu ikinci yarı oynamayı düşünsek farklı olabilirdi. 1 hafta önce CL şampiyonuna fark atan takıma yine de o sonuç kötü değildi. Barça’yı eleyen takım EL şampiyonu oldu. Biz akıllı oynasak kötü sezonda(13.olduğumuz) oraları görebilirdik. Bir de bizim motive olduğumuz sezonlar Avrupa’ya yansıyor genelde. Takımımızın kötü yanı ya hep ya hiç kafasında olmamız. 2. olduğumuz sezonlar çok nadir bu yüzden. Bu sonraki sezon reaksiyon göstermemize yol açıyor. Böyle de iyi yanı var.

Vakıfbank’ı gerçekten tebrik etmek gerekiyor, büyük iş başarıyorlar. Efes konusunda kerametin Ergin Hoca’da olduğunu düşünüyorum. Takıma özgüven veren bir antrenör.

Furkan'ın top kaybını anlayabiliriz ama arkadaş 2 serbest atıştan 1 tanesini sokamayan Cedi'nin emeğine saygım filan yok.Ergin hocam iyisin hoşsun ama yokları oynayan Cedi yerine Alperen'i kullanabilirsin son çeyrek, yemişim mücadelesini falan filan, elimizdeki maçı verdik ve sorumlu da belli.

Geri
Üst Alt