A Milli Basketbol Takımı Takip Başlığı

Hoca da 20 dk Alperen’i çıkartmıyor sonra 20 dk Alperen’i sokmuyor. Kardeşim adam eziyor işte Sertaç’ı. Alperen üstündü Gobert’e. Alsana uzatma başında, zaten götünden soluyor sahadakiler.

Triger kayışı kopmadan aklı başına gelmeyen şöforler gibi.
Avatar'in güzel olmuş renktaş. Yeni mi ben mi farketmedim onca zaman

Ergin hocanın fark 5 ken olan suratı yakışmadı ona bayrakları indirmiş gibiydi

Türk insani oyuncularin cüzdani ile ilgilenmeyi birakmiyor... Milli Takimda Cedi ve Furkan´dan iyi oyuncu olmamasi onlarin sucu degil. Ikisi de NBA´de 20 dakika civari oynayan rotasyon oyunculari, Milli Takimda takimi sirtlayan oyunculara dönüsmeleri gerekiyor...

Larkin´in turnavaya sakat gelmesi kötü oldu, ancak temelde Larkin gibi alakasiz adamlari oynatmanin, avrupa sampiyonasinin anlami ile alay etmek oldugunu düsünüyorum... Point gardin yoksa yok kardesim.

Bizim Barça maçında Torrent’in kazanmayı düşünmemesi sorundu bence. İlk yarı olan oyunu ikinci yarı oynamayı düşünsek farklı olabilirdi. 1 hafta önce CL şampiyonuna fark atan takıma yine de o sonuç kötü değildi. Barça’yı eleyen takım EL şampiyonu oldu. Biz akıllı oynasak kötü sezonda(13.olduğumuz) oraları görebilirdik. Bir de bizim motive olduğumuz sezonlar Avrupa’ya yansıyor genelde. Takımımızın kötü yanı ya hep ya hiç kafasında olmamız. 2. olduğumuz sezonlar çok nadir bu yüzden. Bu sonraki sezon reaksiyon göstermemize yol açıyor. Böyle de iyi yanı var.

Vakıfbank’ı gerçekten tebrik etmek gerekiyor, büyük iş başarıyorlar. Efes konusunda kerametin Ergin Hoca’da olduğunu düşünüyorum. Takıma özgüven veren bir antrenör.
İşte winner olmak o hale getirdiğin, öne geçtiğin maçta Barcalona'yı elemektir. Yıllardır bu durumda değiliz.

Vakıf ve Efes ise inanılmaz winner camialar. Bambaşka seviyedeler bu konuda iki takım da. Umarım her camiada bu ikisinin seviyesine geliriz. Hem Galatasaray hem bireysel sporlar hem de de milli takımlar olarak.

Turk insaninin geni futbol, basketbol gibi sporlara uygun degil. Hem yetenek hususunda hem de oyunu idrak etme noktasında buyuk eksiklikler oluşuyor. Özellikle en buyuk sorun oynadığın oyunu anlamamak. 80 milyon olduğumuz icin arada üretim hatası yetenekli herifler çıkıyor ve onların sırtında bir muddet ilerliyoruz. Onlar da zati genelde gocmen cocuklarindan cikiyor. Yoksa 30 senedir bu seviyelerde mücadele edip 80 milyonluk havuza ragmen ortaya herhangi bir yapı, sistem vs koyamamanin aciklamasi yok.
Ya hocam Almanya'da ne topçular çıkıyor safkan Türk geni taşıyan. Olay tamamen yetiştiğin ülkenin spora ve sporcuya bakışı. Bizde spor psikolojisi yerlerde. Stresli anlarda nasıl davranacağını bilmiyor bizim sporcular.

Geri
Üst Alt