Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.636
- 13.336
- 2.463
Yazık oldu, Ergin hoca liderliğinde takım çok iyi mücadele ediyor ama winner bir oyuncumuz yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milli takımda varoş manit skandalıNeler oluyor? Olay ne?
Maçın starı buğrahan basın toplantısında üzülmüş sonra buna da cedinin manita tweet atmış zorunluluktan liderlik rolü verilen diye küçümsemiş buğrahanı sonra tweeti silmiş, Eda Ece de buğrahanın kız arkadaşıymış o da sadece tbfnin paylaşımını alıntılayıp elinize sağlık tarzı bir şey yazmış işte duruş diyorlar Eda ece karakterliymiş Ebru varoşmuş tartışmaları var seni sevmesem bu kadar yazmazdım üvey dayıNeler oluyor? Olay ne?
Maçın starı buğrahan basın toplantısında üzülmüş sonra buna da cedinin manita tweet atmış zorunluluktan liderlik rolü verilen diye küçümsemiş buğrahanı sonra tweeti silmiş, Eda Ece de buğrahanın kız arkadaşıymış o da sadece tbfnin paylaşımını alıntılayıp elinize sağlık tarzı bir şey yazmış işte duruş diyorlar Eda ece karakterliymiş Ebru varoşmuş tartışmaları var seni sevmesem bu kadar yazmazdım üvey dayı
2019'da ki ABD maçında da Cedi içine etmişti son saniyelerde yine faul kaçırıp sonra 3'lük atan adama faul yaparak, o yüzden üzerine alınmış kadın.Bugrahan bisey dememiski, olayi anlayamadim
Bugrahanin cediyi kastettigni veya hedef aldigni sanmiyorum, cok ayip etmis bayan cedi2019'da ki ABD maçında da Cedi içine etmişti son saniyelerde yine faul kaçırıp sonra 3'lük atan adama faul yaparak, o yüzden üzerine alınmış kadın.
Katılıyorum. Yazdığı yorumdan kalitesiz biri olduğunu belli etmiş.Bugrahanin cediyi kastettigni veya hedef aldigni sanmiyorum, cok ayip etmis bayan cedi
Markkanen buyuk topcu. Yarın hirrvatlari elerler takip et.Bize bir tane amiral oyuncu lazim veya cok iyi savunma takimi olacaksin. Doncic ve Giannis filan normal ama mesela Finli Markkanen'in son 7 mactaki ortalamasi 27 sayiydi. Larkin'e de elveda deme zamani geldi
Ben de begenirim, tam Avrupa oyuncusu.Markkanen buyuk topcu. Yarın hirrvatlari elerler takip et.
Markkanen buyuk topcu. Yarın hirrvatlari elerler takip et.