A Milli Basketbol Takımı Takip Başlığı

Yazık oldu, Ergin hoca liderliğinde takım çok iyi mücadele ediyor ama winner bir oyuncumuz yok maalesef

Neler oluyor? Olay ne?
Maçın starı buğrahan basın toplantısında üzülmüş sonra buna da cedinin manita tweet atmış zorunluluktan liderlik rolü verilen diye küçümsemiş buğrahanı sonra tweeti silmiş, Eda Ece de buğrahanın kız arkadaşıymış o da sadece tbfnin paylaşımını alıntılayıp elinize sağlık tarzı bir şey yazmış işte duruş diyorlar Eda ece karakterliymiş Ebru varoşmuş tartışmaları var seni sevmesem bu kadar yazmazdım üvey dayı

Maçın starı buğrahan basın toplantısında üzülmüş sonra buna da cedinin manita tweet atmış zorunluluktan liderlik rolü verilen diye küçümsemiş buğrahanı sonra tweeti silmiş, Eda Ece de buğrahanın kız arkadaşıymış o da sadece tbfnin paylaşımını alıntılayıp elinize sağlık tarzı bir şey yazmış işte duruş diyorlar Eda ece karakterliymiş Ebru varoşmuş tartışmaları var seni sevmesem bu kadar yazmazdım üvey dayı

Hea?

Litvanya-İspanya uzadı güzel maç oluyor.

Scariolo random oyuncularla son 8 yaptı yine çok büyük coach.

Bize bir tane amiral oyuncu lazim veya cok iyi savunma takimi olacaksin. Doncic ve Giannis filan normal ama mesela Finli Markkanen'in son 7 mactaki ortalamasi 27 sayiydi. Larkin'e de elveda deme zamani geldi

Bu jenerasyonda sıkıntı lider oyuncu olmaması larkin oyle olur diye dusunuyordum ama oda milli takimda olmadı cedi ve furkan nba de oynuyor diye çok fazla şey bekliyoruz ama bu iki oyuncununda seviyesi nba degil nasıl orada oynuyorlar gercekten ilginç micic gibi bir adam bile gidememişken en fazla euroleague de katkı verebilecek seviyede oyuncular alperenden ise hala ümidim var belkide lider oyuncu eksikligimizi kapatabilir

Geri
Üst Alt