Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.843
- 791
- 1.738
Bizden kim var takımda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göksenin var. sadık sakattı, buğrahan'ın ise olmama nedenini bilmiyorum. ligdeki en iyi yerli oyun kurucu halbuki.Bizden kim var takımda?
Güney KıbrısGüney Kıbrıs turnuvalara girecek kadar gelişti mi yaw
Oha oha oha
Hayır inanmıyorum"HT Spor'a konuşan Ataman, "Milli takımın ABD'li devşirmesi Shane Larkin'dir. Şu an için başka bir oyuncu ile temasımız yok." ifadelerini kullandı."
![]()
Kendrick Nunn haberleri sonrası Ergin Ataman'dan ilk açıklama | NTVSpor
A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Kendrick Nunn'ın milli takımda forma giyeceği iddialarına açıklık getirdi. Ataman, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.www.ntvspor.net
Kadro iyi değil. Kim gelse bir yere kadar.Ergin ataman- Milli takım birlikteliği olmuyor gibi.
Jokic var rts nereye şansın oluyor.Bir tane adam akıllı dış atıcımız olsaymış ciddi ciddi şampiyonluk şansımız olurmuş.
Furkan Korkmaz inanılmaz şekilde dip yapmış.
Bence sansimiz olurdu zaten %100 olurduk demedim.Jokic var rts nereye şansın oluyor.
Sirbistanin %100 sampiyon olacagi 1.5 takımlı turnuva zaten takip etmeye bile gerek yok.Bence sansimiz olurdu zaten %100 olurduk demedim.
Yunanistan tek adam
Slovenya tek adam ki çok eksikler
Fransa çok eksik
Ispanya eski ispanya değil
Almanya iyi ama onlarda 2 uzun yok.
Bizde dış şut hiç yok gibi.
2022'de Cedi serbest atışları atsa yarı final mi yapıyorduk çeyrek final mi?