Burda mesele resmi mac yapip yapmadigi. hazirlik maclari sayilmiyor. Kaan bizle hazirlik kampi yapmis, sonra alman genc takimlarinda oynadi. ardindan bizle resmi maclara cikti. yani bi kere milli takim degistirdi. bir tane hakki var zaten onu da kullanmis. Tolgay bizle resmi mac yapip almanya ya gecti. orda da resmi mac oynadi ve sansini kaybetti. maalesef bu konulara hakim olmayan menejerleri var futbolcularin. futbolcular zaten bi haber.
kaan i merak edenler
Kaan Ayhan | Goals, Skills and Assists | Rising Star | 13/14 [HD] - YouTube
Videoyu dikkatle izledim, forumdaşlarımı aydınlatmak adına Kaan analizimi paylaşıyorum;
Oyunun hep içinde, konsantrasyonu ve takımına adanmışlığı çok üst düzeyde, ne de olsa Alman alt yapısı!...Fiziği sağlam, anlık kuvveti yerinde, hızı bir stoper için çok iyi, sağbek ve orta saha için yeterli düzeyde, ancak stoper mevkii için kafa toplarında 'size' ve girişkenliği vasat...Tekniği bir stoper için fazla, sağbek ve orta saha için yeterli, zaten çok ince işler yapma peşinde de değil, kendisi tipik takım oyuncusu...Fırsat bulduğunda dikine gitmeyi seviyor, iyi de gidiyor, gol girişimlerinde cesur ve bu yönüyle oynadığı mevkiler için çok çok başarılı...Arkadaşları ile iletişimi ve karakteri 10 numara, hele oyundan çıkış şekline bayıldım...Ancak kendisinde lider karakter ve bir Bülent Korkmaz olma potansiyeli görmediğimi ifade etmek zorundayım, sorun değil herkes de lider olmaz bir takımda...Daha çok tespitlerim var da kısaca böyle özetledim...Kaan hakkında muhteşem analiz yeteneğimnen elde ettiğim verilerden daha fazla faydalanmak isteyen olursa, hiç çekinmeden şahsıma başvursun lutfen, vaktim yettiğince yardımcı olmaya çalışırım...
Forumdaki çokbilmiş bir üyeye ithafen, onun tavır ve tarzıyla, tabi birazda mübalağa ile yazılmıştır (Kendisini bilir!, herhalde?)...Üstüne alınmazsa da sorun yok, saçma bir espri kabul ediniz...
Şaka bir yana, Ozan Tufan ve Kaan Ayhan (Hakkındaki övgüleri baz alarak) gibi genç ve çok yönlü yeteneklere çok ihtiyacı var bu takımın; imkan olduğu ölçüde çıkabilecek fırsatların değerlendirilmesini çok önemli buluyorum...