A Milli Takım Forma Fiyatları El Yakıyor!

Gurbetçilere yaslamak için yapılmış herhalde bu fiyatlama zira Türkiye'de bunu bu fiyata kimse kolay kolay alamaz.

bizim maç formaları fiyatlarınında bundan pek bi farkı yok

Bizimkide pahalı ama ülkede ne ucuz ki forma ucuz olsun 1 kg çay 25 lira kendi ürettiğimiz halis muhlis türk çayı 25 lira asgari ücret falan geçiyor hep yorumlarda bırak asgari ücreti şu ülkede 3 bin lira alan biri zor geçiniyor ya eğlence falan hak getire karnını zor doyuruyor.

Bizimkide pahalı ama ülkede ne ucuz ki forma ucuz olsun 1 kg çay 25 lira kendi ürettiğimiz halis muhlis türk çayı 25 lira asgari ücret falan geçiyor hep yorumlarda bırak asgari ücreti şu ülkede 3 bin lira alan biri zor geçiniyor ya eğlence falan hak getire karnını zor doyuruyor.
hacı doğru tabii ama yanlış kıyas var ilk mesajda. yanılıyor olabilirim milli takım maç forması ile kulüp takımları taraftar formaları kıyaslanmış. bizim maç formalarıda 300tl civarında.
milli takım taraftar formasıyla bizim ve fenerin taraftar forması fiyatları ise hemen hemene yine aynı. asgari ücret yaşam koşullarına serzeniş falan katılıyorum o konuya orası ayrı

En son aldigim Türkiye formasi 2008 deydi.

Hirvatistan maci öncesi bize turu getiren adamin formasini alacagimi iddia etmistim ulu ortamda. Bu yüzden de maalesef Semih Sentürk formasi aldim sonunda.

Penaltilarda Hamit atti son golü diye kurtarmaya calistim ama millet Semih diye tutturunca el mahkum onun formasini aldim. Semih yazisi sonradan yikaya yikaya cabuk cikti sadece 9 numara kaldi geriye Allahtan :D

hacı doğru tabii ama yanlış kıyas var ilk mesajda. yanılıyor olabilirim milli takım maç forması ile kulüp takımları taraftar formaları kıyaslanmış. bizim maç formalarıda 300tl civarında.
milli takım taraftar formasıyla bizim ve fenerin taraftar forması fiyatları ise hemen hemene yine aynı. asgari ücret yaşam koşullarına serzeniş falan katılıyorum o konuya orası ayrı

Evet kıyas yanlış birebir aynı hatta fiyatlar bizimkiyle maç forması ve taraftar forması arasında 100 lira fark var bizdede.

İnternette gördüğüme göre;

Almanya'da asgari ücret; 1.498 €, forma 89,95 €
Türkiye'de asgari ücret; 1.603 ₺, forma 299.90 ₺

Almanya'da asgari ücretin yüzde 6'sıyla 1 forma alınıyor.

Bizde asgari ücretin yüzde 18'iyle 1 forma alınıyor.

300 liraya ev geçindiren var ne forması. Millet salak mi

Ülkeyi Almanya'ya çevirirsek;

Alamanya; 7.220 TL / 433 TL

Irmağının akışına ölürüm Türkiyem; 1.603 TL / 300 TL

Ee döviz degeri dusuyor turkiyede ne bekliyordunuz? Yurtdisindan gelen mallar vatandasa daha pahaliya patliyacak tabi
gel abi tlyi euroya baglayalim heheheh

30 lira edecek formaya 300 lira haa?

Yanında Başakşehir forması %50 indirimli verilirse yok satar.

Geri
Üst Alt