A Milli Takım Mevcut Jenerasyon

Önemli olan o degil, önemli olan gol atmasi bence.

Güral daha ilk sezonu bile bitmedi, Sercan Yildirim gibi olmayacagini nasil biliyorsun? Deniz Yilmaz ve Cenk bence milli takim için yetersizler, Hannover'un ilk takimda bile kalamadi, gerçi ikisini pek izlemedim.

Burak formdayken çok gol atabiliyor ve Arda, Çalhanoglu, Olcan'li bir milli takimda ona pes verecek adam çok olur. Bence bu milli takimin 1. forveti olmali.

Herkes Sercan gibi olacak degil. Hem diyelim ki öyle oldular yine Burak'a dönersin, kaybedecek bisey yok. Emre ve Deniz bu sezon cok iyiler, gollerini de atiyorlar ayrica. Keske Terim hazirlik maclarinda bi sans tanisa.

Herkes Sercan gibi olacak degil. Hem diyelim ki öyle oldular yine Burak'a dönersin, kaybedecek bisey yok. Emre ve Deniz bu sezon cok iyiler, gollerini de atiyorlar ayrica. Keske Terim hazirlik maclarinda bi sans tanisa.

hazirlik maçlarda onlara sans verilmeli, ona katiliyorum.

Terim'in Muhtemel 11'i: Volkan-GG-Semih-Egemen-Caner-Töre-Topal-Selçuk-Arda-Umut-Burak

1.çıkarız bu gruptan jenerasyon sağlam hocamız sağlam benim içim rahat irlandalılar düşünsün.

Bizim millet hala öğrenemedi bizim Türk futbolcularımızın vurdumduymaz grup maçları anlayışını. Ne zaman ki işler zora girecek grupta bizimkiler o zaman oynamaya başlar, oradan da ya çıkar ya çıkamaz.

Baştan atıp tutmalar başlamış yine, yok Kazakistan'ı şöyle yeneriz, böyle ezeriz, gruptan birinci bile çıkarız... Ya ya, çıkarız tabi...

Bizim millet hala öğrenemedi bizim Türk futbolcularımızın vurdumduymaz grup maçları anlayışını. Ne zaman ki işler zora girecek grupta bizimkiler o zaman oynamaya başlar, oradan da ya çıkar ya çıkamaz.

Baştan atıp tutmalar başlamış yine, yok Kazakistan'ı şöyle yeneriz, böyle ezeriz, gruptan birinci bile çıkarız... Ya ya, çıkarız tabi...

Aynen öyle kardesim. Illa ki yumurta kapiya dayanacak. Rahatlik bize batiyor. Bu sadece futbolcular icin degil, neredeyse tüm türk insanlari icin gecerli diyebilirim. Bastan isimi saglama alayim, puanlari toplayayim mentalitesi ile oynayan bir milli takimimiz yok. Sonra herkes aglar zirlar, yok böyle yok söyle diye.

Bu ne yazik ki Galatasaray icin de gecerli, rahatlik batiyor bize.

---------------------onur----------------------

---gökhan--------semih-----ömer--------caner--

--------------------m.topal---------------------

-------------alper----------------nuri-----------

-----gökhan töre--------------------------arda---

---------------------burak-------------------------

tolga zengin

egemen

aykut demir

veysel sarı

hasan ali

selçuk inan

oğuzhan

hakan çalhanoğlu

olcay şahan

olcan adın

mevlüt erdinç

cenk tosun

salih uçan

Ben de bir kadro yapayim.

Benim istedigim:

Zengin

Sari Kaya Toprak Erkin

Inan/Sahin Potuk

Töre Calhanoglu Turan

Yilmaz​

Ama muhtemel olacak kadro:

Demirel

Gönül Kaya Toprak Erkin

Töre Inan Topal Turan

Yilmaz Bulut​

En iyisi Burak falan degil. Emre Güral, Deniz Yilmaz, Cenk Tosun bunlarin hepsi cok daha yetenekli. Bizim lig sadece 3 büyüklerden ibaret degildir, bunu fark edemedigimiz sürece daha coook eleniriz.

Bana göre en iyisi Burak değil zaten. Bilen bilir benim düşüncemi, Türk liglerinin en kötü futbolcularından biri benim gözümde Burak. Ben genel düşünceyi söyledim. :)

Terim'in Muhtemel 11'i: Volkan-GG-Semih-Egemen-Caner-Töre-Topal-Selçuk-Arda-Umut-Burak

Selçuk yerine Emre B.'yi alırsa şaşırma. Gerçi Selçuk'ta alınmaz bu milli takıma da hadi neyse. Gene fenerbahçe ağırlıklı bir İstanbul karması çıkaracağına şüphe yok.

Muhtemelen 2018'de Enes Ünal'ı da izleyebiliriz.

Selçuk yerine Emre B.'yi alırsa şaşırma. Gerçi Selçuk'ta alınmaz bu milli takıma da hadi neyse. Gene fenerbahçe ağırlıklı bir İstanbul karması çıkaracağına şüphe yok.

İhtimaller dahilinde renktaş.Mutlak surette revizyon yapılması şart.Artık ezbere çıkartılan kadrolara kimsenin tahammülü yok.Bu mantalite ile gidersek bu grup bizi fazlasıyla zorlar.

Fenevden ancak Caner, Topal ve Gönül Milli takimda oynamali.

Salih performansina bagli.

Hollanda eskisi gibi iyi olacagini sanmiyorum.

Sneijder, Robben ve Van Persie gibiler yaslaniyorlar, gelecek jenerasyondan pek iyi oyuncuda yok.

Izlanda ve Romanya maçlarini yenecek kadar güçlüyüz, önemli olan konsantreli, ''rahat geçeriz'' diye bir mentalite olmamali bizde, her maç için savasmaliyiz. Umarim Terim 2 forvet-sistemi birakir, çünkü bizim için hiç faydali degil.

Geri
Üst Alt