A Milli Takım Neden Başarılı Olamıyor?

Ligimizde 5 yabancı oynadığı için. Eğer sıfır yabancı olsaydı anasını ağlatırdık dünyanın.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

her maça her maça ya farklı kadro ile çıkmaya devam ettikçe olamazda zaten

Vasat tdler+sisirilen vasat topcular. Capimiz bu kadar.

Tamam world class oyuncularimiz yok belki ama bu turnuvalara gidemeyecek kadar kötü kadromuz yok!

Elimizdeki malzemenin en iyisini tam randimanli hic kullanamiyoruz.

Uzun bi süre boyunca anlık heyecanlarla gelen tek kurşunluk başarılar olursa olur, başka da bi şey olmaz milli takımdan.

Zaten şimdiye kadar 2 kere oldu. Arda bile gitti gelişti dedik de milli takıma ne verdi?

Tek o değil elbette ama ondan gelmiyoken gelişemeyenler ne yapacak?

Cevabi cok basit: Beyin olmadigi icin, bir fikir, bir strateji, bir sistem yok. Olmadigi surece de her gun geriye dogru gidersin..

25833719662.jpg

Forvetlerimiz Burak,Umut ve Pektemek.Başarılı olamamamız için yeterli bir sebep.

Yabancı sınırından güç alan vasat futbolculardan dolayı

Oyuncular çok kötü

Medyanın abartısıyla kendilerini birşey sanıyorlar ama karşılarına biraz ciddi rakip gelince alıyorlar boylarının ölçüsünü

Oyuncu cikmiyor ki. Bu da altyapinin olmamasindan dolayi. Simdi Istanbulu kastetmiyorum da ama Anadolu da cocuklarin dogru dürüst top oynayacagi yerler yok. Sokaklarda terlik ve kötü bir top ile oynuyorlar. Oralardan basliyor iste bu isler. Benim memlekette sadece bir hali saha var, orasi da son derece pahali.

Almanyada her yerde cocuklarin yazilabilek takimlar var. Her köyde bulabilirsin. Ordan egitime basliyorlar. Disiplin fln hersey asilaniyor. Üstelik top sahalarida bol. Ve bu takimlar Almanya federasyonu ile baglantili. Bir oyuncu göze carpiyorsa hemen üzerinde duruluyor ve o bölgede yakin bir Bundesliga ekibinin altyapisina geciyor.

rekabetsiz mil. euro alan adamlardan bahsediyoruz, kaldır sınırı biraz rekebet görsünler bak daha iyi olmuyormu, ama olmaz daha başarısız olursak daha da indirirler sınırı en son sırf yerli ligden de milli başarı gelmezse ancak akıllanır koca başlar.

Bence iki temel problem var:

1. Forvet yetişmiyor. Hakan Şükür - Tanju Çolak ikilisini koy şu anda milli takıma, her kupaya talip oluruz. Neden forvet yetişmiyor denince de ikinci nedene geliyoruz.

2. Ülkemizde futbol demeye bin şahit ister sertlikte bir futbol oynanıyor, adına ister öküzbol, ister davarbol, ister hayvan bol diyin. Oyuncular bileklleri kan içinde maç bitiriyor. Niang gibi bir adam bile yuh bu ne, Fransa ligi bile bundan çok daha yumuşak diyorsa, bizde ciddi bir problem var demektir. Sonuç: Mustafa Pektemek sürekli sakat. Muhammed Demir sürekli sakat. Egemen, Yalçın ligmizin starları (!)

türkiyedeki eğitim sistemi derler ya hiçbir alanda eğitim yok

yakında Türkiyede yetişen adamda kalmayacak

hep almanyada eğitim almış olanlar gelecek şimdiden baya var

nuri gökhan t. hakan ç. vs

Geri
Üst Alt