A Milli Takım'da Yüzler Gülüyor!

Sami Karakoç

İmparator
c5cdf4c7192ea753d4eef8a88ae9c2b4.jpg

5de24a3aa34f30e2729d5241b4b201e0.jpg

Biz boşuna üzülüyoruz. Allah sizi kahretsin.

Herkesin keyfi yerindeyse benim için hiç problem yok

XPERIA X

ardanın gülümsemesi farklı bir gülümseme olay yine bana kaldı gülümsemesi sapla samanı ayırt etmek lazım bazen ama o tüpçünün bu işe sevindiği kesinlikle bir gerçek.

Vatan hainleri bu ikisi zaten tescilli

biri sikeyi aklar oteki zaten milletle alay eder

ardanın gülümsemesi farklı bir gülümseme olay yine bana kaldı gülümsemesi sapla samanı ayırt etmek lazım bazen ama o tüpçünün bu işe sevindiği kesinlikle bir gerçek.
8d0a736a990d28e97cd9b5447a31e894.jpg

Eksisozlukten alintidir.
""umursamazlığın, oh olsun, değilsiniz demenin sırıtışıdır.

iyi bakın lan bu yüz haline, iyi bakın. aklınıza tanıdık bir sima geldi mi? hah işte onun sırıtışıdır bu."""

8d0a736a990d28e97cd9b5447a31e894.jpg

Eksisozlukten alintidir.
""umursamazlığın, oh olsun, değilsiniz demenin sırıtışıdır.

iyi bakın lan bu yüz haline, iyi bakın. aklınıza tanıdık bir sima geldi mi? hah işte onun sırıtışıdır bu."""

Arda Turanı savunmak gibi bir düşüncem yok ama adam sırf kendini ıslıklayan taraftarlara güldü.

Sinan Bilgin umarım ne demek istediğimi anlamışsındır, neden İzlanda yense üzülmem dendiğini. Hani makama saygı diyordun ya al buyur makama, formaya saygı.

Şu takımda en son söz söylenecek kişi emre dir adam elinden geleni yapıyor 37 yaşına rağmen bocu gibi koşuyor bişeyler yapmaya çalışıyor en azından.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Neden sahada hiç bir etkisi yok, sabaha kadar koşsa ne olur. Buna rağmen yine taraftara sallıyorlar.

Güler tabi, maaşları yatıyor.

Şu takımda en son söz söylenecek kişi emre dir adam elinden geleni yapıyor 37 yaşına rağmen bocu gibi koşuyor bişeyler yapmaya çalışıyor en azından.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir şeyler yapmaya çalışıyor olması , galiz küfürler etmesini haklı göstermez. Bu mantıkla Arda Turan da haklı gösterilebilir.
Bunlar sorumluluğu olan insanlar. Kameralar kaydediyor orada. Kahvehane mi orası böyle küfürler ediyor?

Sirayla terimden kurtulduk sanirim demirorenden de kurtuluyoruz

arda da utanir artik

Geri
Üst Alt