Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
Antin kuntin işler eskiden ne güzel elemeler olurdu gruplarda
a ligi b ligi bilmem ne
a ligi b ligi bilmem ne
Aslinda bunlarla oynamak lazim surekli knk.A Ligi'nde elimize verirler muhtemelen.
Bugünkü eşleşmelere bak hele.
İtalya - Almanya
İspanya - Hollanda
Fransa - Hırvatlar
Portekiz - Danimarka
Hergün wc deyizİnşallah 2026 WC a gideriz.
Hırvatlar ne agaA Ligi'nde elimize verirler muhtemelen.
Bugünkü eşleşmelere bak hele.
İtalya - Almanya
İspanya - Hollanda
Fransa - Hırvatlar
Portekiz - Danimarka
Hergün wc deyiz
Telefonda Hırv diye yazınca direkt Hırvatlar çıktı öneri olarak. Ben de silip Hırvatistan yazmaya üşendim.Hırvatlar ne aga![]()
ÇekyaKimi istersin
Hazırlık maçı oynayacağımıza bunu oynuyoruz işte da giden gelen aynı şeyi söylüyor arkadaş yav ne kadar rahatsız oldunuz yav istemezseniz izlemeyin arkadaş zaten milli ara olacak oynanacak o maçlar sanki bu turnuva olmasa milli ara vermicez arkadaş yavUluslar ligi kadar gereksiz organizasyon görmedim
hahaha anlatamazsın kardeş adamlar haybeye turnuva yapılıyor sanıyor. oysa ki kerem o penaltıyı atsaydı playoff oynayacaktık şimdi yolumuz daha zor.Hazırlık maçı oynayacağımıza bunu oynuyoruz işte da giden gelen aynı şeyi söylüyor arkadaş yav ne kadar rahatsız oldunuz yav istemezseniz izlemeyin arkadaş zaten milli ara olacak oynanacak o maçlar sanki bu turnuva olmasa milli ara vermicez arkadaş yav
Hazırlık maçı olsun, uluslar ligi olsun bana saçma geliyor, keyif vermiyor. Eleme maçları ve turnuvalar olmalı sadece bence.Hazırlık maçı oynayacağımıza bunu oynuyoruz işte da giden gelen aynı şeyi söylüyor arkadaş yav ne kadar rahatsız oldunuz yav istemezseniz izlemeyin arkadaş zaten milli ara olacak oynanacak o maçlar sanki bu turnuva olmasa milli ara vermicez arkadaş yav
Bende elestirenleri bir türlü anlayamiyorum.hahaha anlatamazsın kardeş adamlar haybeye turnuva yapılıyor sanıyor. oysa ki kerem o penaltıyı atsaydı playoff oynayacaktık şimdi yolumuz daha zor.