A Millî Takımımızın, EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

Kontura atak oynayacağımız düşünülürse forvet olarak kral alper yılmaz oynamalıdır

Zaten forvette BAY'dan daha iyisi yok kadroda. Kendisinin de hosuna gitmiyordur ama maalesef bu turnuvada hep forvet olarak oynamak zorunda.

Kanatlara Kenan ve Arda. Ortasahada Hakan, Ismail ve rakibe göre Orkun/Salih/Okay/Yusuf.
Bekler Mert ve Ferdi. Stoperler Apo-Kaan. Aslinda Ahmetcan da olabilir. Ajax'ta bi kac macini izledim cok begendim.

Artik bu kadroyla gidebildigi kadar.

Bu takimin kaleye gitme daha dogrusu boxun icine girme ihtimali cok az.

Defansta saglam durursak alacagimiz maks galibiyet tek farkli olur. Aksi takdirde erken gol yedigimiz maclari cevirme ihtimali de pek gözükmüyor an itibariyle.

Ben Montella'nin yerinde olsam 0-0 uzerine mac taktigimi goturecek sekilde bir strateji ile cikarim.

Suan ileri hattinda 3 ofansif oyuncu yeterli, geri kalan 7 kisi full defans anlayisi ile cikmali. Top bize gectiginde Hakan'a verip o da ondeki 3 oyuncuyu attigi defans arkasina toplarla roket gibi ucurmali.
460 <= 424 , 433, 4132, ,451,4141,
bu kurgular dan 4u hibrid kontra icin bicilmis kaftanlar dan. nazarim da hepsinin ortak yonu 460 eksenin de olmasi. sadece saha da yayilim konumlari farkli gorunur.

nacizane yorumumu -dunku macla beraber- ,senin yorumunu da alintilayip genel bir yorum getireyim ;

mevcut cagrilan kadro ve eldeki tipolojiler dolayli, benim nacizane onerim ;
real madrid 'in oynadigi taktik - *hibrid kontra.
bunu real madrid basliklarin da *ancelotti basa geldigin den bugune, ara ara ozellikle deginirim .

senin belirttigin hakan'a verip one ivedi yollama kurgusunu ancelotti bol bol yapiyor modrid/kroos liderliginde.

benim beklentim 460 oynamamiz. ataga cikildiginda hibrid kontrali *424
bu sistemin acilimlari esnek elbette, 433 den 451, 424(*macar,brezilya sistemi), 4141 ,vs gibi gibi .
<->aksiyon reaksiyon dengesi baglamin da
eldeki oyunculari hibrid kontrali bir duzenek uzerin den sahaya yayilimi yapilmali. dolayisiyla nazarim da bu denklem de olmazsa olmaz ; 460 - 424

ps; kadroya
yeni stoper cagrilmis .

@Kolpa Kemal Kürek

saygi ve selamlar.

GPzZU8kXMAAIai-.webp

Türkiye Futbol Federasyonu, Serdar Saatçı'nın A Milli Takım kadrosuna çağrıldığını açıkladı!

Çok güzel haber

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaleye Altay ı yazanların argümanı ney

Atakan da çağırılmalıydı orta sahaya İsmail sağlam değilse

Ozanin sakatligi cok kotu oldu

Serdar da kapatmaz orayi ama eldekilerden iyi bence

emin bayram israrla cagrilmiyor . takimin da bu sezon duzenli oynadi.
tarz olarak da liberomsu stoperlerden. gerektigin de 3lu de oynatabilirsin.
eldeki merih ve samet'in bu denli ozellikleri bulunmuyor. bir tik abdul ayak olarak benzesiyor dikine oyun,pasa yatkinlik,teknik vs baglaminda.

kadro da olsaydi abdul'un de ikamesi olurdu b plani baglaminda.

bu arada,
sayi olarak u21 de 11 mac oynadi en son hatirladigim. nazarim da bu yeterli bir sayi. a milliye kaydirilmasi lazimdi. benzer kimi ozellikleri olan *ozan'in kadro dan cikisini da -kendisi ile kapatabilirdi montella .

@Kolpa Kemal Kürek , @Aras Şimşek , @Murat Durmaz

Kimin yerine alınmış?

Geri
Üst Alt